ELEANOR HOAD/SHUTTERSTOCK
Puše na hladno

Godinu dana ljubavi, ali Brad Pitt ne žuri s upoznavanjem djevojke Ines de Ramon s djecom

S obzirom na kompliciranu situaciju oko skrbništva, njegova odluka da pričeka s upoznavanjem nije neobična.

S obzirom na kompliciranu situaciju oko skrbništva, njegova odluka da pričeka s upoznavanjem nije neobična.

Ljubavna veza Brada Pitta i dizajnerice nakita Ines de Ramon ispunjava par do te mjere da ju oboje ocjenjuju ozbiljnom. Jesenas će proslaviti prvu obljetnicu: u studenom prošle godine izašli su u javnost kao par, a mjesec dana kasnije, na njegov rođendan u prosincu, razmjenjivali su poljupce poput tinejdžera. Pa ipak, holivudski glumac djevojku još uvijek nije upoznao s djecom iz bivšeg braka s Angelinom Jolie. Situacija je delikatna, piše Page Six. Premda je njegov razvod od zvijezde filmova "Maleficent" i "Eternals" okončan prije četiri godine, bivši bračni par i dalje se na sudu bori za skrbništvo nad njihovom maloljetnom djecom. Najstariji, 22-godišnji Maddox punoljetan je i sam odlučuje hoće li i koliko viđati oca (odbija susrete s Bradom pa će vjerojatno ignorirati i Ines). Punoljetni su i 19-godišnji Pax te njihova 18-godišnja sestra Zahara, stoga se glumac i dalje bori za pravo da s bivšom suprugom sudjeluje u donošenju odluka vezanih za 17-godišnju Shiloh i 15-godišnje blizance Vivienne i Knoxa, s neizvjesnim rezultatom. Angelina Jolie, naime, odugovlači postupak što više može dok troje mlađe djece ne postane punoljetno, vjerujući da će okrenuti ocu leđa.

image

Ines de Ramon

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK

Imajući sve to na umu, ne čudi što Brad Pitt oklijeva upoznati novu djevojku sa svojim tinejdžerima. "Nije da ne voli Ines, samo želi biti siguran u njihovu budućnost prije nego što poduzme taj veliki korak", rekao je upućeni izvor za US Weekly.

Izvor je dodao da je "veza para jača nego ikad" i da se Ines "jako zbližila" s najužim krugom prijatelja svog slavnog dečka. Međutim, kada je riječ o njegovoj obitelji, zvijezda filma "Bullet Train" želi da se sve odvija prirodno, kad osjeti da je vrijeme za upoznavanje.

image

Na premijeru filma ‘Eternals‘ Angelina je 2021.dovela
Shiloh, Zaharu, Vivienne, Maddoxa i Knoxa

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

S obzirom na to da je Angelina burno reagirala kada je glumac sad već bivšu pratilju - njemački model Nicole Poturalski – potkraj kolovoza 2020. odveo na odmor u tada još uvijek zajednički posjed i vinograd Miraval u Provansi, razumljivo je zašto oklijeva. Poznato je da je Angelina Jolie 2021. prodala svoju polovicu imanja ruskom tajkunu Juriju Shefleru, osnivaču Stoli grupe. Brad Pitt nakon toga je tužio bivšu jer mu nije prvom ponudila polovicu imanja, premda su imali dogovor da će to učiniti pa su sada osim oko skrbništva, na sudu i zbog poslovnih razmirica.

Linker
26. travanj 2024 19:00