nije ih slušala

Glumica šokirala: ‘Rekli su da moram promijeniti lice, inače neću uspjeti‘

Florence Pugh, koju ćemo uskoro gledati u Netflixovom nadolazećem filmu ‘The Wonder‘, susrela se s podcjenjivačkom surovošću Hollywooda odmah na početku karijere. Srećom, oglušila se i - uspjela.

Nerealni standardi ljepote u Hollywoodu postoje koliko i filmska industrija, a engleska glumica Florence Pugh jedna je od žena koja je diskriminaciju zbog izgleda osjetila na vlastitoj koži.

Za The Telegraph je otkrila da su joj holivudske face rekle da mora smršavjeti i promijeniti oblik lica ako želi uspjeti u industriji.

"Osjećala sam se jako sretno i zahvalno i nisam mogla vjerovati da sam dobila ovaj vrhunski posao. Ali sve stvari koje su pokušavali promijeniti na meni, bilo da je riječ o mojoj težini, mojem izgledu, obliku mog lica, obliku mojih obrva, to nije bilo ono što sam željela mijenjati niti sam željela raditi u takvoj industriji", ispričala je Pugh.

image

Florence Pugh u ‘The Wonder‘

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Zvijezda filma "Don‘t Worry, Darling" dobila je svoju prvu veliku ulogu u filmu The Falling iz 2014. godine. Potom je dobila ulogu u američkom TV filmu "Studio City", ali je bila toliko razočarana tim iskustvom da se bojala da je odabrala pogrešnu karijeru.

"Mislila sam da će filmski posao biti kao snimanje filma "The Falling", ali zapravo je ovako izgledao vrhunac te igre i osjećala sam da sam napravila veliku pogrešku. Mislim da je ljudima u ovoj industriji previše lako gurati te lijevo-desno, ali sam imala dovoljno sreće da sam s 19 godina otkrila kakva glumica želim biti. Kada mogu biti ‘sirova‘, tada se osjećam kao da me stvarno može vidjeti. U tome nema ništa glamurozno, ali volim to", dodala je glumica koja nije dopustila da joj mišljenje drugih utječe na njezin doživljaj same sebe i pokoleba je.

Pugh sada glumi englesku medicinsku sestru u nadolazećem Netflix dramskom trileru "The Wonder" te pokušava razriješiti slučaj zašto 11-godišnja djevojčica nije jela četiri mjeseca, temeljenom na istoimenoj knjizi Emme Donoghue iz 2016.

Linker
25. travanj 2024 02:10