Neobične metode

Glazbenica otkrila da je sin ne zove mama: ‘Ta riječ mi je odbojna‘

Grimes je dobila dvoje djece s Elonom Muskom, a sada je otkrila da je stariji sin oslovljava njenim pravim imenom.

Grimes i njen 16-mjesečni sin, X Æ A-Xii, zovu se po imenu. U videu koji je objavio Vogue, osim što je glazbenica pokazala kako se sprema za Met galu 2021., otkrila je i da se ne identificira s nazivom "mama". Pjevačica kojoj je puno ime Claire Elise Boucher, vjeruje da sinčić može osjetiti njenu odbojnost prema toj riječi - mama.

"Mislim da je dobitak djeteta za mene bilo kao veliko i ponovno rođenje, u umjetničkom smislu. To što sam majka, čudno mi je za izreći. Iz nekog razloga ne identificiram se s tom riječi. Što je također vrlo čudno jer X, kaže: ‘Claire‘, ali ne kaže mi ‘mama‘ - što je tako... Ja mu kažem: ‘Kako si ti?‘. Ne znam, može osjetiti moju odbojnost prema riječi majka", opisala je Grimes, odnosno Claire kako je zove njen sin.

Zatim je dodala pojašnjenje. "Ni ne znam zašto imam odbojnost prema riječi, jer poštujem to... Samo se ne mogu identificirati s njom, čudno".

Grimes i njen partner milijarder Elon Musk dobili su prvo zajedničko dijete početkom svibnja 2020. Isprva je njihov sin dobio ime X Æ A-12, ali ubrzo je preimenovan u X Æ A-Xii, kako bi bio u skladu sa zakonima u Kaliforniji. "Rimski brojevi. Izgledaju bolje, iskreno", kasnije je na Instagramu napisala Grimes.

Par je drugo dijete dobio putem surogat majke, a djevojčica imena Exa Dark Sideræl Musk (od milja je zovu Y), rođena je u prosincu 2021. Što se tiče njihova vrlo neobičnog odnosa glazbenica rođena u Kanadi opisala je također vrlo otvoreno.

"Vjerojatno bih za njega rekla da mi je dečko, ali mi smo vrlo fluidni", objasnila je.

Linker
20. travanj 2024 09:59