Dvije svadbe

Glazbeni par izabrao šumsko vjenčanje; naš veslač i ekonomistica raduju se sinu

Zagrebačka pjevačica Lana Škrgatić koja nastupa pod umjetničkim imenom Lana S., uplovila je u bračnu luku s glazbenikom Ivanom Pužem.

Zagrebačka pjevačica Lana Škrgatić, koja nastupa pod umjetničkim imenom Lana S., uplovila je u bračnu luku s glazbenikom Ivanom Pužem.

"Vjenčanje je bilo poput genijalnog tuluma na kojem su se okupili dragi ljudi i rodbina iz svih naših životnih faza", otkriva Lana na čije su vjenčanje u zagrebački klub Šumica stigli gosti iz Australije, Italije, Austrije, Škotske te Velike Britanije - gdje je Lana odrastala.

Za dobru atmosferu pobrinuo se sastav Daddy Cool band te DJ EmBee, ali i mladenci koji su izveli autorsku pjesmu ‘Uz tebe volim se‘.

"Nakon mnogih vjenčanja na kojima smo bili gosti ili zabavljači, bojala sam se da se neću moći opustiti, no uživali smo cijelo vrijeme", kaže Lana, koja je budućeg supruga upoznala u jeku pandemije, a on ju je zaprosio lani u studenom. Dodatno ih je povezala suradnja na Laninom albumu prvijencu ‘Avantura‘ koji će 20. listopada predstaviti u klubu Sax na prvom samostalnom koncertu.

Glazbenica je blistala u vjenčanici Vesne Sposa, dok se njezin suprug odlučio za odijelo Hugo Boss i kravatu Croata.

Ova godina u znaku je svadbenih zvona za još jedan romantični par. Nakon osam mjeseci veze naš poznati veslač i instruktor fitnessa Mario Vekić (39) i ekonomistica Roberta Jungić (31), uplovili su u bračnu luku u zagrebačkoj crkvi sv. Leopolda Mandića.

Slavlje za 150 uzvanika organizirali su u Konjičkom klubu Trajbar u Zaprešiću, a mladenka je blistala u vjenčanici Vesna Sposa. Par je u prosincu prošle godine upoznao zajednički prijatelj na večeri, a kumovi su im bili poznati veslač Ante Kušurin te manekenka i voditeljica Iva Šarić.

"Presretni smo što ćemo u prvom mjesecu postati roditelji. Jedva čekamo dolazak sina", otkrio je Mario Vekić.

image

Mladenci s kumovima, manekenkom i voditeljicom
Ivom Šarić te veslačem Antom Kušurinom

SVEN ČUSTOVIĆ

image

Roberta Jungić i Mario Vekić

SVEN ČUSTOVIć

image

Roberta je u trećem mjesecu trudnoće, a Mario kaže da jedva čeka postati tata

SVEN ČUSTOVIć

image

Roberta Jungić i Mario

SVEN ČUSTOVIć
Linker
08. travanj 2024 05:32