Gisele Bündchen

 VANESSA CARVALHO/SHUTTERSTOCK
Ne skrivaju se

Gisele Bündchen snimljena prvi put u društvu novog partnera i to na gradilištu njezine nove vile

Prelijepa manekenka snimljena je s Joaquimom Valenteom nedugo nakon što je za medije prvi put otkrila detalje o svojoj novoj ljubavi.

Prelijepa manekenka snimljena je s Joaquimom Valenteom nedugo nakon što je za medije prvi put otkrila detalje o svojoj novoj ljubavi.

Jedna od najljepših i najuspješnijih manekenki svijeta, Gisele Bündchen, preboljela je razvod od bivšeg supruga i krenula dalje. Poslije dugih nagađanja, bivša supruga Toma Bradyja "uhvaćena" je s dečkom, Joaquimom Valenteom, ispred gradilišta njene nove rezidencije, u Miamiju. Čini se da joj je tom prigodom trebalo "muško oko", stoga je 36-godišnji jiu-jitsu trener pratio Gisele pri posjetu nedovršenom zdanju, provjerio kako teku radovi i je li sve ok... Manekenka je bila bez šminke, u komotnim trapericama i košulji, obula je udobne Oran natikače u boji kože. Klasik modne kuće Hermès savršen je za prigode u kojima je potrebna udobnost, a pritom nenametljivo podižu i najležerniji "look". Njen dečko izabrao je kratke hlače i tamnu majicu, a mora se priznati da je na fotografijama koje je objavio Daily Mail izgledao privlačno premda se vidjelo da se baš ne trudi impresionirati odjećom.

Gisele je tek prošlog tjedna prvi put otkrila detalje o svojoj novoj ljubavi."Ovo je prvi put da se viđam s nekim tko mi je bio prijatelj. Vrlo je iskren i vrlo transparentan", rekla je za New York Times, ali nije navela njegovo ime. No, prije godinu dana, vrijeme koje provodi s Joaquimom ocijenila je drugačije.

"Mislim da će me u ovom trenutku, nažalost, jer sam razvedena, pokušati povezati za bilo što. On je naš učitelj i što je najvažnije, on je osoba kojoj se divim i kojoj vjerujem. Dobro je imati takvu energiju, imati svoju djecu u blizini te vrste energije", izjavila je u travnju 2023., za Vanity Fair.

image

Gisele Bündchen od bivšeg supruga Toma Bradyja razvela se 2022. godine nakon 13 godina braka

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Poljupcima za Valentinovo u veljači ove godine, par je "priznao" vezu, izvijestio je Daily Mail. Ljubili su se na neformalnom spoju u Miamiju. On ju je zagrlio i privukao sebi (kako bi svaka žena htjela biti grljena), pali su poljupci i to je, što se tiče priznanja novog ljubavnog statusa, bilo to. Sad su, pak, izašli u javnost kao par koji osim poljubaca, dijeli i odgovornost. On je, čini se, preuzeo zadaću provjeriti kako stoje stvari na gradilištu. Zacijelo su slutili da bi se u blizini mogli nalaziti fotografi.

S obzirom na to da su romansu tajili mjesecima, njenu novu vezu dugo su pratile glasine da je počela mnogo ranije no što se misli i da je s Joaquimom varala Toma Bradyja. Majka 14-godišnjeg Benjamina i jedanaestogodišnje Vivian koje je dobila u trinaestgodišnjem braku s bivšom zvijezdom američkog nogometa (koje njen novi dečko također trenirao), opovrgla je govorkanja.

"To je laž", rekla je za The New York Times 43-godišnja bivša anđelica Victoria‘s Secreta dodajući da se žene češće suočavaju s glasinama da su varale od svojih (bivših) partnera.

"To je nešto što se događa mnogim ženama koje se krivi jer su imale hrabrosti izaći iz nezdrave vezu, pa su označene kao nevjerne. Moraju se moći nositi sa svojim zajednicama i svojom obitelji. Naravno, u mom slučaju, to je bilo intenzivnije", zaključila je.

Linker
28. travanj 2024 05:38