ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
pola stoljeća

Geri Halliwell je okupila zvjezdanu ekipu i iznenadila supruga rođendanskim partyjem iz snova

Christian Horner proslavio je rođendan u veselom društvu poznatih zvijezda, među kojima su se našli i bivša Spajsica "Baby Spice" Emma Bunton i Ronnie Wood iz Rolling Stonesa.

Christian Horner proslavio je rođendan u veselom društvu poznatih zvijezda, među kojima su se našli i bivša Spajsica "Baby Spice" Emma Bunton i Ronnie Wood iz Rolling Stonesa.

Formula jedan desetljećima je jedan od najgledanijih sportova na svijetu, a s pojavom Netflixovog reality showa "Formula 1: Drive To Survive" njezina popularnost iz dana u dan raste. Tako je gotovo svima poznato da Red Bull tim reda uspjehe, za što je, jasno, velikim dijelom zaslužan 26-godišnji vozač Max Verstappen, ali definitivno i voditelj momčadi - Christian Horner.

Christiana je za 50. rođendan raskošnom proslavom iznenadila supruga, 51-godišnja Geri Halliwell. Bivša članica pop grupe Spice Girls organizirala mu glamuroznu večer u londonskom restoranu, na kojoj su se pojavila brojna poznata lica, a bračni par se na Instagramu pohvalio i fotografijama.

image

Na proslavi su se pojavila brojna poznata lica

INSTAGRAM

Na proslavu su došle slavne osobe kao što su britanski model Penny Lancaster i njezin suprug, glazbenik Rod Stewart, ali i zvijezda Rolling Stonesa Ronnie Wood te još jedna bivša članica Spice Girlsa – Emma Bunton. Rod i Ronnie inače su zajedno svirali u rock bendu Faces koji je osnovan 1969. godine, a osim njih večer je svojim nastupom dodatno uljepšao Gary Barlow, bivši pjevač grupe Take That.

image

Večer su uljepšale glazbene zvijezde Rod Stewart, Ronnie Wood i Gary Barlow

INSTAGRAM

Geri je nosila otmjenu bijelu midi haljinu sa srebrnim ukrasima na vrhu, dok je Christian odlučio obući baršunasto plavo odijelo. Vrhunac večeri bila je torta trokatnica s natpisom "svjetski prvak". Naime, proslava rođendana popratila je završetak sezone formule 1, koji je 26.11. 2023. zapečatila utrka u Abu Dhabiju, a već je odavno poznato da je Red Bull pobjednički tim.

image

Christiana je za 50. rođendan raskošnom proslavom iznenadila supruga Geri Halliwell

INSTAGRAM

Inače, Geri i Christian upoznali su se 2009. godine u Monte Carlu, a pet i pol godina kasnije par se zaljubio i službeno potvrdio svoju vezu. Zaručili su se nakon samo pet mjeseci te konačno vjenčali 2015. godine u Bedfordshireu pred brojnim slavnim gostima, među kojima su bile Emma Bunton, Amanda Holden i Jennifer Saunders. Par ima 6-godišnjeg sina Montaguea, dok Geri ima 17-godišnju kćer Bluebell Madonnu iz veze sa scenaristom Sachom Gervasijem, a Christian 10-godišnju Oliviju s bivšom partnericom Beverly Allen.

Linker
28. travanj 2024 23:35