Zavidna figura

Georgina Rodriguez zasjala na crvenom tepihu neobazirući se na glasine o prekidu s Cristianom

Dugogodišnja djevojka nogometaša Cristiana Ronalda mamila je uzdahe u zlatnoj haljini na crvenom tepihu u Cannesu. Spretno je pozirala i smiješila se unatoč glasinama o prekidu koje je Cristiano samo par sati ranije opovrgnuo znakovitim komentarom.

Georgina Rodriguez ponovno je oduševila na crvenom tepihu kada se pojavila na premijeri francuske drame "L‘Été dernier" na Filmskom festivalu u Cannesu 2023. Španjolska influencerica i manekenka izgledala je senzacionalno u zlatnoj haljini ukrašenoj stotinama šljokica koja je isticala njezine zavidne obline.

image
LOIC VENANCE AFP

Djevojka nogometne zvijezde Cristiana Ronalda svoje tamne lokne podigla je u elegantni rep, a za nakit je odabrala nekoliko srebrnih narukvica i naušnice.

Oni koji dulje vrijeme prate Georginu znaju da za crveni tepih vrlo rado nosi kreacije Ali Karoui Couture. Sudeći prema reakcijama prisutnih, s odabirom nije ni ovaj put pogriješila. Uski steznik i lepršavi šlep privlačili su pažnju dok je pozirala, a naglašene zlatne linije na prednjoj strani haljine dodatno su istaknule njezinu nevjerojatnu figuru.

image
LOIC VENANCE AFP

Georgina je na premijeri bila vedra i nasmijana, a čini se da je nisu pogodile nedavne glasine o prekidu dugogodišnje veze. Naime, dok se pripremala za događaj u hotelu Martinez u Cannesu, podijelila je nekoliko fotografija na svom Instagram profilu. Cristiano je ubrzo u komentarima ostavio tri emojija srca kako bi iskazao ljubav prema svojoj djevojci.

Španjolski TV program Socialite tvrdio je da postoje problemi u raju jer je Cristianu dosadilo Georginino ponašanje, posebice nakon navodne svađe u trgovačkom centru u glavnom gradu Saudijske Arabije. Čak je rečeno da bi se par uskoro mogao razići. Međutim, Georgina je u jednom Instagram storyju napisala da samo budale vjeruju u tračeve i time stala na kraj takvim glasinama.

image
LOIC VENANCE AFP

Linker
03. travanj 2024 13:09