ODUŠEVILA GA JE

Georgina poklonila Ronaldu Rolls Royce za Božić i pokrenula raspravu na mrežama

Neki od kritičara prozvali su influencericu da je kabriolet vrijedan oko 250 tisuća funti kupila Cristianovim novcem.

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo trenutačno je u pregovorima s novim klubom, Al-Nassrom iz Saudijske Arabije, a uoči vrlo izvjesne selidbe blagdane provodi uz svoje petero djece te partnericu Georginu Rodriguez. Ove godine Georgina je za slavnog nogometaša pripremila posebno božićno iznenađenje - Rolls Royce vrijedan oko 250 tisuća funti.

Influencerica je na društvenim mrežama objavila video božićnog ugođaja njihovog doma, a prvo je prošetala pored raskošno ukrašenog blagdanskog stola. Zatim je s Cristianom i djecom izašla u dvorište, gdje je Ronalda čekao novi Rolls Royce kabriolet modela Phantom s velikom crvenom mašnom.

Nogometaš nije krio uzbuđenje, baš kao ni njegova djeca, a zatim je cijela obitelj sjela u automobil i provozala se. Uslijedilo je nekoliko još nekoliko kadrova iz kuće te je Georgina otkrila kako su i ostali članovi obitelji dobili skupocjene darove. Snimila je niz dizajnerskih vrećica i kutija, kao i mališane kako veselo odmotavaju poklone u društvu Djeda Božićnjaka.

image

Šuška se da Ronaldo svojoj dragoj daje mjesečni džeparac od 100 tisuća eura

FCO JAVIER CASTILLO/MARINA PRESS/SHUTTERSTOCK FCO JAVIER CASTILLO/MARINA PRESS/SHUTTERSTOCK

Georginin dar ubrzo je rasplamsao pravu raspravu na društvenim mrežama, a neki od kritičara prozvali su je da je Ronaldu kupila automobil njegovim novcem. Naime, već se neko vrijeme šuška kako Cristiano svojoj dragoj daje mjesečni džeparac od 100 tisuća eura, no također je poznato i da Rodriguez vrlo dobro zarađuje od sponzorskih ugovora i objava na Instagramu.

Linker
24. travanj 2024 17:14