Samo se nju čekalo

Georgina je stigla u Katar i mnogima održala modnu lekciju

Na partnericu Christiana Ronalda mogle bi se ugledati druge supruge nogometaša, kao i one koje Svjetsko nogometno prvenstvo vide kao sjajnu priliku da dopru do što većeg broja pratitelja na društvenim mrežama.

Otkako traje Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, osim o nogometu, govori se i o navijačicama, jer jedno bez drugoga, vidjeli smo puno puta ranije, jednostavno ne ide. I dok neke među njima "igraju na sve karte" kako bi privukle pažnju medija, što već broja pratitelja na društvenim mrežama, ali i samih reprezentativaca, Georgina Rodriguez nije među njima.

Poput mnogih supruga i partnerica najboljih nogometaša na svijetu, i atraktivna Španjolka stigla je u Katar. Ona kako bi pratila Cristiana Ronalda, čija je reprezentacija izborila plasman u osminu finala. Na tribinama je bila sa njihovom djecom i poznatim reperom, a iako u košulji i trapericama privuka je pažnju medija i još jednom mnogima održala modnu lekciju.

Partnerica Cristiana Ronalda jedna je među rijetkima koja je slijedila pravila odijevanja i iskazala poštovanje prema zemlji domaćinu. Iako smo je, moramo biti iskreni, navikli gledati i u puno drugačijim i provokativnijim izdanjima.

Limeta zelena košulja s mašna-kragnom i traperice visokog struka u kombinaciji s uočljivim komadima nakita i raspuštenom dugom kosom, bili su njezin izbor za posljednju utakmicu Portugala prije kvalifikacija.

Da je doputovala bodriti partnera i njegovu reprezentaciju u Katar i sama se pohvalila na društvenim mrežama nizom fotografija s tribina stadiona. Pored nekoliko fotografija na kojima pozira sama, Georgina je objavila i fotografije s djecom te jednu s američkim reperom Tygaom.

Linker
12. travanj 2024 09:45