Maja Šuput, Franka Batelić, Severina

 INSTAGRAM/CANVA
Zasluženi odmor

Gdje odmaraju poznati? Maja i Severina vole trope, a Franki i Janku sviđa se nešto drugo

Sejšeli, Dubai, Tajland, Japan ili London, odredište uz tirkizni ocean i bijelu plažu ili uzbudljiv noćni život Tokija te provod s uličnim sviračima u Londonu, destinacije su na kojima poznati Hrvati rado pune baterije za nove poslovne izazove.

Sejšeli, Dubai, Tajland, Japan ili London, odredište uz tirkizni ocean i bijelu plažu ili uzbudljiv noćni život Tokija te provod s uličnim sviračima u Londonu, destinacije su na kojima poznati Hrvati rado pune baterije za nove poslovne izazove.

Strmoglavo spuštanje temperature zraka u minuse koji kao da "štipaju" za lice, nisu baš svakome radost. Ljepoti zime može se diviti se i kroz prozor, iz ugodnog i toplog mjesta. Ako se situacija poklopi tako da se zimske pejzaže može skrolati s ležaljke na tropskoj, rajskoj plaži, tim bolje. Jer, diviti se snijegom prekrivenim brdima uz tirkizno more, gotovo bijeli pijesak, u sjeni palmi, vrhunac je hedonizma. O tome bi zagrebačka pjevačica Maja Šuput, koja za obavezan, tropski odmor u siječnju odabire najljepše moguće lokacije diljem svijeta, mogla napisati detaljan vodič, namijenjen onima koji znaju, žele i mogu uživati do maksimuma.

Pratitelje na svoj Instagram profilu nedavno je raspametila fotografijama sa Sejšela. Lokacija je sama po sebi san snova, ali Maja je s preslatkim sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom, izabrala odmor na privatnom otoku rajskog arhipelaga, Four Seasons Desroches Islandu.

Kada je tročlana obitelj iz Dubaija sletjela u zračnu luku Victoria Seychelles, u glavnom gradu otočja, presjeli su u zrakoplov kojim su stigli na lokaciju za odmor odabranih."Stigli na naše konačno odredište. Sejšeli", napisala je pjevačica na Instagram profilu.

Pohvalila se kupanjem u kupaćim kostimima od kojih je jedan ljepši od drugog, zagrljajem sa suprugom Nenadom i maženjem s Bloomom, koji nesumnjivo uživa u tropskom odmoru.

Otok je, ukratko, božanstven, a Maja kao i uvijek izgleda poput dive. Na Instagram Storyju pokazala je kako izgleda njihov smještaj, ono što se vidjelo stoji 1300 eura po noći, koliko se u resortu kreću cijene kreću prema platformi Booking.com.

Početkom siječnja Severina je, pak, izabrala Tajland. Zaputila se na impresivne, filmske lokacije, doslovce. Pratiteljima se javila s otoka Khao Phing Kan, poznatom po snimanju filma o najpoznatijem tajnom agentu.

"Na James Bond otoku, mjestu gdje se 1974. snimao film ‘The Man with the Golden Gun’", napisala je pjevačica na svom Instagram profilu. Lokacija se smatra jednim od svjetskih čuda zbog 20 metara visokog otočića Ko Ta Pu koji poput "statue" izviruje iz tirkiznog mora.

Lijepa Splićanka javila se i s filmske lokacije svima znanog filma o životu na plaži, raju na zemlji... "Na Žalu (bez Leonarda DiCaprija…)", zafrkavala se Severina. Njen svježi, glatki ten najbolji je mogući dokaz teorije da je zima najbolje vrijeme za bijeg toplo, na mjesto koje jamči privatnost i uživanje. Hedonistički odmor u Tajlandu zaokružila je objavom fotografije s umiljatom "lokalkom", slonicom željnom maženja."Ona i ja… svi kažu da imam slonovsko pamćenje", zaključila je Severina.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević na odmor u sunčani Dubai zaputila se potkraj prošle godine. Supruga nekadašnjeg teniskog šampiona, Gorana Ivaniševića, prenijela je djelić atmosfere s odmora, u kojem je uživala s njihovim sinom Oliverom. Na svom profilu na Instagramu pokazala je kako su se zabavljali, ali i zavidnu liniju u crnom bikiniju.

Na poseban odmor što dalje od svakodnevice, zaputio se i zagrebački glumac Janko Popović Volarić. Ne radi se o tropima, ali je lokacija i te kako zanimljiva: dramski umjetnik odabrao je početkom siječnja Japan. Pratiteljima se javio iz prijestolnice Tokija.

Prvom fotografijom pokazao je gradsku vizuru noću: njegov ozaren izraz lica "govori" dovoljno o tome koliko mu je godio odmor na drugom kraju svijeta. I tamo je, doduše, zima, ali Japan je čaroban u ma koje doba godine.

Kao mama dvoje djece, sina Viktora i kćerkice Grete, te pjevačica, Franka Batelić ima mnogo obaveza, stoga se odlučila za siječanjski city- break u London, u gradu kojeg "neopisivo" voli.

Pozirala je u udobnom kaputu i zimskoj kapi, uživajući u energiji koja struji ulicama britanske prijestolnice. Šetajući se gradom, supruga bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke nije odoljela, a da ne zapjeva s uličnim sviračima. Glas je "pustila" u pjesmi Adele, "Easy on me" i oduševila prolaznike.

Radilo se o tropima ili o odredištu koje privlači dobrom atmosferom, odmor u siječnju, uvijek dobro dođe za prikupljanje energije kako bi poznata lica osnažena krenula u nove kreativno-poslovne izazove.

Linker
27. travanj 2024 22:39