nije mogla

Frka u domu Maje Šuput: ‘Ja sam problijedila, skužila sam da će me infarkt klepiti‘

Nedavno je u njihovu domu nastala i prava drama zbog Bloomova prvog šišanja.

Nedavno je u njihovu domu nastala i prava drama zbog Bloomova prvog šišanja.

Ispod svake slatke fotografije Blooma Tatarinova naći će se barem jedan komentar koji njegovoj mami, pjevačici Maji Šuput savjetuje da ga odvede frizeru i skrati njegove duge uvojke.

Čini se da je o šišanju razmišljala i sama Maja, a za InMagazin priznala je da je nastala prava drama zbog Bloomovog prvog šišanja.

Kako kaže, skoro je doživjela "infarkt" pa su odustali od šišanja.

‘‘Frajer ima kosu do pol leđa, pa ja mu sušim kosu po pol sata, to nije zezancija, svoju ne osušim, njemu sušim i krenem ja, frizera naručim da dođe mimo radnog vremena, da se posveti djetetu, kaj ja znam, dijete prvi put ide na šišanje. Frizer krene, i ja krenem i mene takva nervoza, takav znoj me oblio, ja sam problijedila, ja sam skužila da će me infarkt klepit, ako ga odvezem na šišanje. Ja sam ga samo vratila doma, nazvala sam frizera i rekla ‘‘nemoj‘‘, a frizer kaže ‘‘Srce me je bolilo putem, ne mogu ni ja!‘‘ Tako da smo rekli da ćemo se još malo psihički pripremiti‘‘, ispričala je Maja, a osvrnula se i na to što Bloom ide na satove engleskog jezika.

"Mislim to je smiješno da ide na engleski jer oni se tamo igraju kao na engleskom, ali nitko ništa ne priča nego učiteljica priča na engleskom, ali oni se kunu da je taj program sjajan i da to djeci ostaje", rekla je i otkrila što na hrvatskom govori njen sin.

"Pa priča gluparije - ajde, tata, de, alo, i takve neke stvari i pjeva", ispričala je.

Linker
26. travanj 2024 04:59