O OBITELJI I PRINOVI

Franka otkrila kako je Viktor prihvatio seku: ‘Od stresa se već dvaput razbolio‘

Pjevačica nam je otkrila da sanja o putovanju u Katar, gdje je trenutačno njezin suprug Vedran Ćorluka kao desna ruka našeg izbornika Dalića, no zbog majčinskih obveza ipak ostaje u Zagrebu.

Prije nešto više od mjesec dana Franka Batelić i njezin suprug, naš bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka, dobili su drugo dijete, djevojčicu Gretu. S obzirom na to da pjevačica uvijek ističe kako joj je obitelj na prvom mjestu, ne čudi kako je za svoj prvi izlazak u javnost nakon porođaja odabrala otvorenje frizerskog salona svog bratića Zvonimira Franića.

"Morala sam doći podržati Zvonimira, ipak surađujemo dugi niz godina, a i obitelj smo. Jedva sam dočekala doći ovdje, baš sam sretna i ponosna na njega", rekla nam je Batelić. Dodala je kako se osjeća odlično u svom prvom službenom izlasku te da se brzo oporavila od porođaja.

image

Zvonimir Franić i Franka Batelić

RANKO SUVAR/CROPIX

"Odmorna nisam, to vjerojatno više nikad neću biti", našalila se Franka, koja uz malenu Gretu ima i dvogodišnjeg sinčića Viktora.

"Viktor je dobro prihvatio Gretu, ali od tog silnog stresa se već dvaput razbolio u mjesec dana! Ali jako je dobar, pažljiv i bolji nego što smo očekivali", ispričala je pjevačica. Dodala je i kako je malena Greta opisala nemirna, ali jako dobra beba.

"Moja beba ne može biti mirna, to smo naučili sada", rekla je kroz smijeh.

Njezin suprug Vedran 2018. godine se oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, a trenutačno je na Svjetskom prvenstvu u Katru kao pomoćnik Zlatku Daliću u stožeru Vatrenih.

"Naravno da i ja pratim Vatrene, kao i svi! Žao mi što nisam u Katru, sama sebi govorim da ću, ako doguramo do još jedne tekme, morati otići barem na dva dana, no bojim se da ću ipak morati to sve propustiti. Ali želim im svu sreću na tekmi u petak, mislim da će to biti sve okej, iako mnogi nisu optimistični, ja moram biti", ispričala je.

image

Franka je uživala u prvom izlasku nakon porođaja

RANKO SUVAR/CROPIX

Za kraj smo upitali Franku kako će obitelj Ćorluka provesti blagdane pred nama.

"Zasad je plan da budemo u Istri kod mojih, kao i svake godine, probat ćemo nastaviti tu tradiciju. Nonina kuhinja i najdraže društvo", rekla je pjevačica.

Linker
04. travanj 2024 09:16