SVE JE RAZNJEŽILA

Franka objavila prvi video s kćerkicom Gretom: ‘Zgužvane, umorne, nepočešljane...‘

Snimka u kojoj četveromjesečna Greta uživa u pažnji i poljupcima mame Franke rijetko je koga ostavila ravnodušnim.

Povodom dana žena pjevačica Franka Batelić posvetila je emotivnu objavu svojoj najvažnijoj maloj ženi, četveromjesečnoj kćerkici Greti. Prvi put je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila snimku na kojoj se vidi Greta, te pokazala kako je zabavlja grimasama i obasipa poljupcima u njihovom domu.

"Zgužvane, umorne, nepočešljane, u regresiji sna želimo svim ratnicama sretan Dan žena uz jedan ‘quote‘ koji je možda i postao pomalo klišej ali je važan, snažan i meni jedan od dražih! Za snažne žene! Da ih poznajemo, da smo one i da ih odgajamo", napisala je Batelić uz snimku i potpuno raznježila pratitelje, ali i svoju prijateljicu, influencericu Ellu Dvornik.

"Jel‘ mogu ja malo posuditi tu bebicu?", našalila se, a Franka je prokomentirala kako ne može vjerovati da ni njezin sin Viktor ni Ellina mlađa kći Lumi više nisu "bebice".

Podsjećamo, Franku od prošle nedjelje ponovno gledamo u ulozi članice žirija u "Plesu sa zvijezdama", a uoči prve live emisije popričali smo s njom o novim roditeljskim i poslovnim izazovima. Otkrila nam je kako je njezin dvogodišnji sinčić Viktor već navikao gledati mamu na televiziji i da ga najviše vesele njezini glamurozni stylinzi.

image

Franka, Igor Barberić i Larisa Lipovac Navojec

RANKO SUVAR CROPIX

"Znalo se dogoditi i da budem uz njega i istovremeno na TV-u, ali to ga ne zbunjuje. Sve sam mu objasnila, a i ova današnja djeca dobro razumiju televiziju. Prošle godine nije toliko shvaćao, samo je govorio "A gle, mama. Mama ima haljinu!" To je bilo glavno, sviđalo mu se jer inače doma nisam u takvom izdanju. Prepoznaje me, ali me ignorira jer bi mu bilo puno draže da sam kod kuće s njim", ispričala je.

Linker
25. travanj 2024 17:37