Obiteljsko putovanje

Fotografija sa sestrama i majkom otkriva od koga je Lejla Filipović naslijedila ljepotu

Odlazak u Sarajevo s dvije sestre i majkom iskoristila je za opuštanje od užurbane svakodvenice i čilanje u ljupkoj čajdžinici, poznatom gradskom okupljalištu.

Nedavno putovanje u Sarajevo u društvu majke i sestara, pokazalo je tko je najzaslužniji za ljepotu i profinjen, damski stil odijevanja Lejle Filipović. Supruga glumca i televizijskog voditelja Tarika Filipovića provela je nekoliko opuštajućih dana u glavnom gradu Bosne i Hercegovine i pohvalila se na Instagramu rijetkom, obiteljskom fotografijom s majkom Fehmom i sestrama Amelom te Dženadom. U popratnoj objavi bivša Miss Hrvatske napisala je: "Imamo poker najjači na svijetu…majka i tri kćeri."

Budući da svakoj ženi i majci, katkad treba mali, slatki odmak od obavezama pretrpane svakodnevice, Lejla Filipović još je jednom fotografijom iz Sarajeva otkrila kako izgleda njezinih "pet minuta" opuštanja u popularnoj čajdžinici Džirlo. Ugodan i udoban kutak, koji odiše boemskim chicom kao da poziva namjernike da zastanu i uz birani, mirisni čaj priušte sebi dragocjeni trenutak kad treba samo uživati u sadašnjosti, bez razmišljanja što taj dan u gradu još treba vidjeti, obići ili fotografirati.

Nekadašnja manekenka nedavno se sa suprugom i sinovima Dinom i Armanom prošetala crvenim tepihom na premijeri igranog filma "42 sekunde", u kinu Kaptol Boutique Cinema, u kojem Tarik Filipović tumači ulogu legendarnog vaterpolskog trenera Dragana Matutinovića, poznatog i po tome što je španjolsku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. doveo do prvog olimpijskog odličja u vaterpolu.

image

Sa suprugom i sinovima na premijeri filma ‘42 sekunde‘

LUCIJA OCKO CROPIX

Tom prilikom vidjelo se i kako vrijeme leti. Kad su im se na crvenom tepihu pridružili njihovi dojučerašnji dječaci, vidjelo se da su izrasli su u momke visoke poput mame i tate, koji su ih ponosno zagrlili.

Linker
12. travanj 2024 02:45