CROPIX
EKSKLUZIVNO

Fotka sve govori: Bruno Petković ulovljen s drugom... Je li on to sjedio 'na dvije stolice'!?

Iako se mjesecima govorkalo o nježnom prijateljstvu hrvatskog reprezentativca i tenisačice Donne Vekić, čini se da je mladi Dinamovac ljubavne strelice 'uputio na drugu adresu'...

Da ljubav može iznenaditi i "napisati" najzanimljivije scenarije - svjedoci smo iz prve ruke. Naime, iako su se mnogi radovali i navijali da nježno prijateljstvo šarmantne Osječanke, hrvatske tenisačice Donne Vekić (23) i Dinamovog nogometaša Brune Petkovića (25) preraste u nešto više, izgleda da od toga neće biti ništa...

Posljednja je dva vikenda hrvatski reprezentativac viđen u ženskom društvu, ali ne s Donnom, kako bi mnogi očekivali. Izvor blizak redakciji navodi kako je u istom ženskom društvu prošli vikend Bruno viđen u poznatom zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ovog vikenda na privatnoj večeri.

Na fotografiji koju smo dobili vidljivo je kako se hrvatski reprezentativac druži s mlađahnom brinetom.

Već na prvi pogled vidi se da je riječ o bivšoj supruzi nogometnog trenera Jerka Leke (40).

Inače, diplomirana ekonomistica i bivša manekenka Iva Šarić ex. Leko (31), bila je u braku s nogometašem Jerkom Lekom od 2012. godine. Zanosna brineta nogometaša je osvojila 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je tada imala tek 19, a Jerko 32 godine. Iako se o njihovu razvodu počelo pisati još 2017. godine, samozatajni par tek je u ožujku 2018. godine priznao da su se razišli.

U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa (7) i Leona (5) , a Iva danas osim u majčinskoj uživa i u novoj karijeri. Puno je puta priznala kako je nakon razvoda utjehu pronašla u djeci i putovanjima, a o novoj ljubavi u svom životu nije govorila.

Zagreb, 270919.
Tea Slavica, misica, manekenka i djevojka Dinamovog napadaca Brune Petkovica sa svojom kobilom u KK Jarun.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX
Tea Slavica, studentica međunarodnog poslovanja na zagrebačkoj Američkoj visokoj školi Rochester Institute of Technology, unuka je Zdenke Infeld, jedne od najbogatijih Hrvatica.

Ipak, ne možemo ne primijetiti kako Iva jako nalikuje na manekenku Teu Slavicu (21), djevojku za kojom je Dinamov napadač svojevremeno dugo patio, a koja ga je potpuno nenadano ostavila. Nije željela komentirati razloge, ali su njene objave na društvenim mrežama govorile za sebe.

"Da me trebalo kontrolirati, došla bih u paketu s daljinskim upravljačem" napisala je na Instagramu nakon prekida s Dinamovcem prva pratilja Miss Universe, inače unuka jedne od najbogatijih Hrvatica, Zdenke Infeld.

Iako je između Ive i Brune zaiskrilo, vrijeme će pokazati hoće li nogometaš i njegova nova, šest godina starija prijateljica, razviti i romantični odnos...

Privatni album
Naš izvor navodi kako je ovo drugi put da su Bruno i Iva viđeni zajedno - prvi puta u zagrebačkom Okrugljaku, a sinoć na privatnom druženju.

ČITAJTE I:

Iva Šarić o novom poslu i životu s dvoje djece: 'Svaki dan isti show, ali ne popuštam'

Donna Vekić napokon progovorila o odnosu s Brunom Petkovićem: 'Najbolje se slažemo'

Iskrilo je među njima: Na zagrebačkom Adventu u prisnoj šetnji snimljeni Bruno Petković i Donna Vekić

Ljubav kao da nije ni postojala: Pukla veza Dinamovca i manekenke, izbrisala ga je sa svog Instagrama

Linker
22. travanj 2024 19:50