DOBRI I LOŠI TRENUCI

Filip Vidović nakon iznenadnog prekida zaruka: ‘Bila je ovo godina turbulentnih emocija‘

Mladi glumac kaže kako je najzahvalniji na svojim roditeljima, ali i prijateljima koji su uz njega i u dobrim i u lošim trenucima.

Iza mladog glumca Filipa Vidovića vrlo je uzbudljiva godina. U showu "Ples sa zvijezdama" je od početka bio jedan od favorita, a čak ni ozljeda noge nije ga uspjela spriječiti da s mentoricom Paulom Jeričević dogura do samog finala.

Iako nije pobijedio, Filip je zahvaljujući showu stekao brojne obožavatelje, a s nekima od kolega s natjecanja i dalje se druži. Također, u ožujku se zaručio s dugogodišnjom partnericom Natašom Pavičić, koja mu je bila velika podrška u showu.

image

Briljirao je u ‘Plesu sa zvijezdama‘

BORIS KOVACEV CROPIX

Međutim, početkom prošlog mjeseca mnoge je šokirala vijest da od njihovog vjenčanja neće biti ništa te da su glumac i plesačica raskinuli zaruke.

Filipa smo sreli na promociji knjige Marka Babića "Putovanje zvano igra", koja slavi život i optimizam, te smo ga upitali na čemu je u svome životu najviše zahvalan.

image

Filip je najzahvalniji na prijateljima i roditeljima

BORIS KOVACEV/CROPIX

"Zahvalan sam na roditeljima, na prijateljima koje imam i koji su nekako uvijek uz mene u dobrom i lošem. Zapravo, zahvalan sam i na nekom iskustvu koje je stječemo tijekom života, bilo ono dobro ili loše, mislim da je u svakom slučaju korisno", zaključio je glumac i otkrio nam po čemu će pamtiti 2022. godinu:

"Pamtit ću je po puno stvari - po turbulentnim emocijama, po nekim jako lijepim stvarima i nekim ne toliko lijepim stvarima. Želim da u 2023. uđemo punim plućima, pa ćemo vidjeti!", poručio je.

Linker
19. travanj 2024 19:53