-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Obljetnički intervju

Fatalna ljubav Kaley Cuoco: ‘Oboje smo hodali s drugima, ali za mene je postojao samo on‘

Johnny Galecki bio joj je otpočetka tiha patnja na setu ‘Teorije velikog praska‘, no trebalo je 14 epizoda da jedno drugom priznaju svoje osjećaje.

Johnny Galecki bio joj je otpočetka tiha patnja na setu ‘Teorije velikog praska‘, no trebalo je 14 epizoda da jedno drugom priznaju svoje osjećaje.

Američka glumica Kaley Cuoco i njezin kolega Johnny Galecki bili su dvije godine ljubavni par i izvan seta "Teorije velikog praska", CBS-ovog sitcoma koji ih je proslavilo. Fanovi se do danas ne mire s njihovim raskidom u stvarnom životu. Uzalud glumac, koji se proslavio ulogom smotanog fizičara Leonarda Hofstadtera, pojašnjava na društvenim mrežama da je sretno zaljubljen u svoju partnericu, model i glumicu Alainu Meyer s kojom ima trogodišnjeg sina Averyja, nade obožavatelja ne mogu se rasplinuti.

Kako se ove godine obilježava 15. obljetnica od početka snimanja "Teorije velikog praska", prisjetili su se ljubavnih zgoda sa seta u razgovoru za Vanity Fair.

"Rano sam se zaljubila u Johnnyja, već na snimanju pilota. Tada smo oboje hodali s drugima, ali za mene je postojao samo on", rekla je Kaley kojoj je uloga zgodne konobarice i nerealizirane glumice Penny savršeno ‘sjela‘: urnebesna interpretacija naoko prizemne plavuše lansirala ju je među najveće holivudske zvijezde.

"Nisam skrivala da mi se Johnny sviđa. Njemu je trebalo neko vrijeme da to skuži. Kad je konačno shvatio, rekao mi je:"Uh, ovo će biti problem".

image

Glumac je otkrio da su jedno drugome priznali što osjećaju tek u 14. epizodi.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glumac u zajedničkom intervjuu tvrdi da ima zdrav ego, ali ipak nije mogao povjerovati da je zanima. Oklijevao je. Pitao se kako će izgledati njihova suradnja u slučaju da prohodaju i onda prekinu? Zato se njihov prvi poljubac dogodio na setu. Radilo se, naime, o prvom poljupcu njihovih likova. Bila je to epizoda kad su Penny i Leonard bili na tulumu za Noć vještica, kostimografi su joj namijenili kostim seksi mačića, a on je bio Frodo.

image

Leonard i Penny u sceni iz serije.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Znala sam da izgledam stvarno slatko u toj odjeći, osjećala sam se jako dobro u svojoj koži, ali ipak, imala sam tremu", rekla je.

Glumac je, pak, otkrio da su jedno drugome priznali što osjećaju tek u 14. epizodi. U početku su se skrivali jer se veze među glumcima u serijama ne ohrabruju, premda su vrlo česte. Otkrio ih je koautor serije Chuck Lorre: vidio je da se ljube u automobilu poslije snimanja. Nije ih odao drugima, no glumci su sami shvatili da više ne mogu tajiti vezu.

Malo tko na setu bio je iznenađen jer je kemija među njima bila očita. Imali su prekrasnu dvogodišnju romansu, svi su navijali za njih, no pritisak na setu ipak je bio prevelik pa su prekinuli. Otad do danas ostali su jako dobri prijatelji i taj odnos ne žele kvariti. To im ide puno bolje, zaključuju glumci.

Linker
27. travanj 2024 05:57