Neprepoznatljiva

Fanovi u čudu nakon objave iz saune: Zar si to ti? Pa gdje ti je madež?

Slavna manekenka na videu se pojavila bez trunke šminke i potpuno zbunila pratitelje. Mnogi je nisu ni prepoznali.

Nekadašnji supermodel Cindy Crawford izgleda potpuno neprepoznatljivo na videu koji je snimila u sauni i objavila na Instagramu. Na snimci kao da isprobava kako bi izgledala sa šiškama, ali važnije od toga je da je pritom snimila lice sa svih strana i iz svih kutova. „Dječja kosica u sauni”, napisala je u objavi.

Zbunjeni pratitelji

Više od kose, fanove je zainteresirao Cindyn izgled – u videu izgleda gotovo neprepoznatljivo, što se nisu ustručavali primijetiti. „Nisam te prepoznao dok nisam pročitao ime”, piše jedan, dok drugi duhovito kaže: „Mislio sam da je Julia Roberts.” Zanimljivo je i zbunjeno pitanje: „Hej, Cindy, gdje je tvoj legendarni madež, tvoj zaštitni znak?”, jer doista, madežu iznad usnice na ovom videu nema ni traga.

image

Šiške da ili ne, pita se bivši supermodel

IG CINDY CRAWFORD
image

Neki fanovi nisu uspjeli prepoznati Cindy Crawford

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Cindy Crawford uvijek se isticala svojom bujnom smeđom kosom, pa ne čudi što je i ovdje riječ o kosi. Ranije je objavila kako sada „njenu” kosu ima njezina kći Kaia Gerber, a još je prije gotovo 20 godina pokrenula svoj kozmetički brend Meaningful Beauty u kojem važno mjesto ima brigu za kosu i Age-Proof Hair Care System.

image

Kaia Gerber i Cindy Crawford

VEEREN -CHRISTOPHE CLOVIS/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Nitko joj nije rekao

„Svi vam govore kako će vam s godinama ostarjeti koža, ali nitko ne spominje da će se isto dogoditi i s kosom. Mislim da svi očekujemo sijedu kosu, ali nisam bila svjesna toga da će se promijeniti i tekstura kose i da će izgubiti sjaj. Voljela sam kosu iz devedesetih – što veća, to bolja”, rekla je 56-godišnja bivša vrhunska manekenka koja je i prije znala objavljivati „neuljepšane” fotke, a ni neki loši komentari ne sprečavaju je u tome. Za najnoviju objavu dobila je i mnoštvo komentara podrške, pa vjerujemo da će još koji puta iznenaditi fanove.

Linker
18. travanj 2024 05:04