PONOVNO SLOBODNA

Fanovi su je upozoravali na njegove afere: Cher prekinula s 40 godina mlađim dečkom

Veza je u startu zaintrigirala mnoge upravo zbog razlike u godinama, ali njih dvoje to nije spriječilo da uživaju kao tinejdžeri. Međutim, kao većina tinejdžerskih romansi, ni njihova nije potrajala. Prije nekoliko mjeseci navijestili su i suradnju na njezinom novom albumu, no nejasno je hoće li se ona nastaviti s obzirom na rasplet privatnog odnosa.

Legendarna američka pjevačica Cher i Alexander ‘AE‘ Edwards prekinuli su nakon nešto više od šest mjeseci veze. Izvor blizak paru potvrdio je da su njih dvoje prekinuli prije nekoliko tjedana, ali je razlaz bio prijateljski.Cher i Edwards upoznali su se na Tjednu mode u Parizu prošlog rujna. Iako tada nisu fotografirani zajedno, Grammyjevka je za fotografije pozirala s Edwardsovim prijateljem, reperom Tygom. Početkom studenog su Cher i Edwards zajedno snimljeni u Los Angelesu kako se drže za ruke. Kasnije tog mjeseca, pjevačica je priznala vezu i komentirala da zna kako sve "izgleda čudno na papiru" zbog 40 godina razlike među njima, ali i dodala kako "ljubav ne poznaje matematiku".

image
XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Alexander Edwards glazbeni je direktor u Universal Music Groupu, jednoj od tri glavne diskografske kuće u industriji. Osim toga, kao glazbeni je producent i umjetnik radio u nezavisnoj izdavačkoj kući Last Kings Records repera Tyge s kojim je blizak prijatelj te ih se često može vidjeti zajedno u Los Angelesu.

Nakon što je početkom godine Edwards kupio Cher masivni dijamantni prsten počele su kružiti glasine o zarukama. Ipak, pjevačica novi dijamant nije nosila na prstenjaku.a izvor blizak paru je u veljači ove godine za magazin People otkrio kako par ne razmišlja o braku. "Ekskluzivni su i ozbiljni. Cher se sviđa što je on mlad, to joj je uzbudljivo", otkrio je prijatelj para tada.

Cher iza sebe ima dva braka: s pokojnim glazbenicima Sunnyjem Bonom te Greggom Allmanom. Pjevačica je sa Sunnyjem dobila sina Chaza, a s Greggom sina Elijaha Bluea.

Edwards s bivšom djevojkom Amber Rose ima četverogodišnjeg sina. Par se razišao nakon višestrukih optužbi za nevjeru, odnosno Amber je producenta optužila da je imao afere s 12 različitih ljudi, a on je kasnije na društvenim mrežama priznao da ju je varao. Cherini fanovi na društvenim su mrežama pokazali zabrinutost, međutim Cher je to zanemarila rekavši: "Zaljubljena sam, nisam zaslijepljena."

U ožujku je Cher za E!News otkrila kako ona i Edwards kombiniraju posao i zadovoljstvo radeći zajedno na glazbi za njezin nadolazeći album. "Neke od pjesama mi je dao Alexander, tako da sam prilično uzbuđena zbog toga", rekla je. "On je producent i pisac i radi sve, tako da sam sretna zbog toga." Nejasno je koliko brzo nakon toga su pjevačica i producent prekinuli. Cher od ožujka nije aktivna ni na Twitteru ni na Instagramu, a prekid nije javno komentirala.

Linker
20. travanj 2024 08:37