NEOBIČNA TOČKA

Fabijan Pavao Medvešek progovorio o nastupu golišave Wendi: ‘Ostao sam iznenađen...‘

Popričali smo s novim članom žirija o najupečatljvijoj točki treće epizode showa, a otkrio nam je i kako se slaže s Majom, Martinom i Bilmanom.

Zagrebačkog glumca Fabijana Pavla Medvešeka mnogi pamte kao pobjednika šeste sezone Tvoje lice zvuči poznato, a u novoj sezoni Supertalenta pridružio se već uigranom žiriju koji čine Maja Šuput, Martina Tomčić i Davor Bilman. Brojni gledatelji showa bili su razočarani što je žiri napustio Janko Popović Volarić, no čini se da su odlično prihvatili Fabijana i na njegov se nastup nižu pozitivne reakcije.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka treće epizode Supertalenta bila je točka kandidatkinje Wendi Superstar, koja je pokazala neobičan ples grudima. Fabijan je zinuo od iznenađenja kada se pojavila, a njegova je reakcija postala viralna. Nama je otkrio svoje dojmove o nastupu i kako se snašao u svojoj novoj ulozi.

Zinuli ste na nastup kandidatkinje Wendi. Kakvi su vaši dojmovi?

Zinuo sam jer sam ostao iznenađen kandidatkinjom, već i samom njenom pojavom, a točku ste vidjeli i sami i siguran sam da ste svi doma zinuli sa mnom.

Kako komentirate negativne reakcije na nastup na društvenim mrežama?

Nažalost, na društvenim mrežama uvijek se nađe neki negativni komentar. Kao glumac i sudionik zabavnih showova kao što su Tvoje lice zvuči poznato i Supertalent i sam sam se susretao s njima. Često upravo negativni komentari mogu lakše doprijeti do nas, no ako vjerujete u sebe i u ono što radite, uvijek je bolje fokusirati se na ono pozitivno jer su upravo komentari podrške oni koji nas motiviraju i guraju naprijed.

image

Zauzeo je Jankovo mjesto u žiriju showa

NOVA TV

Čini nam se da ste se u žiriju dobro snašli. S kim se najbolje slažete?

S obzirom na to da sam ušao u ekipu koja preko pet godina sjedi u ulozi žirija, mogao sam se samo nadati da će me dobro prihvatiti i da ću ja, kao netko kome je to sve potpuno novo, opravdati ovo mjesto koje mi je povjereno. Budući da sam s Majom i Martinom već imao prilike raditi na projektu Tvoje lice zvuči poznato, na snimanju Supertalenta smo samo produbili naše prijateljstvo, a posebno sam kliknuo i s Davorom, pa mogu reći da sam s dosadašnjim iskustvom žiriranja i više nego zadovoljan.

Kakvi su vaši dojmovi o Maji, Bilmanu i Martini?

Oni su izvrsna, uigrana ekipa s kojom je zadovoljstvo raditi. Kao što sam rekao, neke od njih znam otprije s drugih projekata, a s nekima sam tek sad započeo nova prijateljstva, ali sve u svemu o njima imam samo riječi hvale.

image

Fabijan kaže da se mu nije lako konstruktivno ocjenjivati

VEDRAN PETEH/CROPIX

Je li vam stresna vaša uloga u žiriju? Što vam je najveći izazov?

Lagao bih kad bih rekao da nije stresno jer kao član žirija moraš paziti da komentari koje upućuješ natjecatelju budu konstruktivni, motivirajući i smisleni, čak i ako ti se neki nastup nije svidio dovoljno da mu daš prolazni glas. Sve to na prvu izgleda jednostavno, no nije uvijek tako, ali definitivno mislim da se i kritika može izreći na konstruktivan način i to maksimalno nastojim primijeniti prilikom ocjenjivanja kandidata.

Linker
19. travanj 2024 03:16