ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Evo što otac Gigi Hadid misli o 20 godina starijem DiCapriju koji je bacio oko na nju

Nakon glasina o romansi manekenke i glumca, sad se oglasio i njezin otac koji izgleda simpatizira glumca.

Otac Gigi Hadid, nekretninski tajkun Mohamed Hadid, u intervjuu za Daily Mail izjavio je da mu se ‘sviđa‘ Leonardo DiCaprio. Naime, njegova 27-godišnja kći i 47-godišnji glumac uhvaćeni su zajedno u ponedjeljak, prvi put nakon glasina o njihovoj romansi.

"Upoznao sam gospodina DiCaprija u St. Tropezu prije četiri ili pet godina i jako je drag čovjek", rekao je Hadid.

O Giginoj vezi s filmskom zvijezdom rekao je: "Oni su prijatelji, poznaju se već neko vrijeme. Nisam razgovarao s Gigi o DiCapriju. Mislim da ne hodaju - vjerujem da su samo dobri prijatelji. Ali stvarno ne znam."

Nakon prvih fotografija Gigi i Lea, blizak izvor rekao je da "idu sporo".

image

Leonardo DiCaprio

LESE/RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA LESE/RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Izvori tvrde da njih dvoje već neko vrijeme izlaze, ali još uvijek ne žele potvrditi vezu. Iako se čini da se Leonardo fokusirao na Gigi, upućeni tvrde da ipak uživa u samoći. Izvor blizak manekenki pak tvrdi da ni jedno od njih trenutno ne želi vezu.

Kako se može čuti, među njima se definitivno dogodila kemija, ali je glumac odlučio ovaj put krenuti polako, a ne skakati iz veze u vezu kako mu je do sada bio običaj.

image

Gigi Hadid

ROBERT O‘NEIL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA ROBERT

Podsjetimo, DiCaprio posljednjih godina izlazi isključivo s mlađim djevojkama, a prati ga glas da ih ostavlja kada navrše 25. Nakon nedavnog prekida Leonarda DiCaprija i manekenke Camile Morrone nakon što je navršila 25 godina, internet su preplavile šale na račun glumčeva ljubavnog života.

Gigi je majka dvogodišnje djevojčice Khai koju je dobila u vezi s britanskim pjevačem Zaynom Malikom, dok DiCaprija prati glas vječitog neženje koji se ne želi skrasiti.

Linker
17. travanj 2024 11:46