Diplomatski

Evo što misli: Oglasio se i brat Billie Eilish o njenoj vezi, koja je zabrinula obožavatelje

Mlada glazbenica konačno je pokazala da je pronašla nekoga te da je sretna u ljubavi, no njeni obožavatelji su se zabrinuli.

Brat i sestra zajedno su stvorili glazbeno čudo pjevačica Billie Eilish i njen četiri godine stariji brat Finneas O‘Connell, napisali su pjesme koje su postale himne mlađe generacije i osvojili su doslovno sve moguće nagrade. Billie je otvoreno govorila o tome koliko joj podrška brata znači, čak i kroz svoje pjesme, a sada kad je 20-godišnja pjevačica prvi put pokazala da ima romansu, sve oči javnosti okrenule su se prema 25-godišnjem Finneasu.

image

Billie Eilish i Jesse Rutherford

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na zabavi the GQ Men of the Year u Hollywoodu, kada su ga novinari pitali za vezu mlađe sestre i Jesseja Rutherforda, inače 11 godina starijeg frontmena benda Neighbourhood, Finneas je bio kratak.

"Slušajte, dok god je ona sretna, ja sam sretan", kazao je brat.

image

Zajedno su se pojavili na crvenom tepihu obučeni u Gucci pidžame

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Eilish i 31-godišnji Rutherford polako otkrivaju svoju vezu javnosti, nakon što su prošlog mjeseca potaknuli govorkanja o romansi. Nešto ranije u studenom, prvi put su se pojavili zajedno na crvenom tepihu na LACMA Art + Film Gala 2022, odjeveni u usklađene Gucci pidžame i pokriveni brendiranom dekicom.

image

Billie, Jesse i Finneas s njegovom djevojkom Claudijom Sulewski

PRESLEY ANN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Nagrađivana glazbenica obukla je svilenu dugačku spavaćicu, dok je na glavi imala masku za spavanje, a Rutherford je došao u Gucci pidžami i papučama. Pred fotografe su došli umotani u prekrivač istog brenda.

Tjedan dana prije toga Billie je vezu ‘ozakonila‘ na Instagramu. Povodom Halloweena objavila je niz fotografija među kojima je i ona zajednička s Jessejem. Maskirali su se kao par - on kao djedica, a ona kao dijete. Ta se šala nije svidjela njenim pratiteljima, koji su bili mnogo manje diplomatični od brata Finneasa.

"To je tvoja veza, ne naša, ali kostimi pedofilije su previše...", napisao je jedan pratitelj. Drugi je otišao i korak dalje.

"Za nekoliko godina pisat će pjesmu o tome koliko je njihova veza bila neprikladna i kakav je on manipulator i luđak bio", kazala je druga obožavateljica. Sudeći prema ostalim komentarima, kostim koji su odabrali nije najsretniji ni za Noć vještica, a pogotovo za prvo ikad predstavljanje romanse svijetu i internetu.

Linker
19. travanj 2024 19:18