PRIMEPIX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
U ZNAKU BROJA TRI

Evo što Liam Hemsworth radi dok cijeli svijet sluša pjesmu u kojoj ga Miley Cyrus napada

Australski glumac s holivudskom adresom Liam Hemsworth u siječnju je proslavio 33. rođendan i treću godišnjicu veze s modelom Gabriellom Brooks.

Australski glumac s holivudskom adresom Liam Hemsworth u siječnju je proslavio 33. rođendan i treću godišnjicu veze s modelom Gabriellom Brooks.

Ljubavna idila holivudske zvijezde Liama Hemswortha i australskog modela Gabrielle Brooks cvate i nakon tri godine zajedničkog života, pa su mnogi uvjereni da je australski ljepotan i zvijezda filmskog serijala "Igre gladi" napokon pronašao onu pravu.

Liam je 13. siječnja proslavio 33. rođendan, a upravo toga dana njegova je bivša supruga Miley Cyrus objavila prvi singl "Flowers" s nadolazećeg albuma u kojem opisala bolni prekid i prema općem mišljenju poslala oštru poruku bivšem.

image

Prošlog vikenda su Liam Hemsworth i Gabriella Brooks njegovim privatnim zrakoplovom skočili do Meksika

HEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U vezi s nekoliko prekida ukupno su proveli 11 godina, a glumac je razvod zatražio nakon svega osam mjeseci braka, nakon što je vidio fotografije na kojima se njegova supruga ljubi s - drugom.

image

Nije ga zabrinulo što je njegova bivša supruga Miley Cyrus novi singl objavila baš na njegov rođendan

KHAPBM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ubrzo je započeo i novu vezu s osam godina mlađom australskom manekenkkom Gabriellom Brooks. Čim su prohodali predstavio ju je svojim roditeljima Leonie i Craigu, te braći Chrisu i Lukeu, a australska manekenka ubrzo je spakirala kovčege i preselila se iz domovine u Sjedinjene Države.

Za rođendan ju je glumac počastio izletom u Puerto Vallertu, a u Meksiko su otputovali njegovim privatnim zrakoplovom u društvu njegovih roditelja te prijatelja Marka i Sophie Hutchinson.

image

Prve zajedničke fotografije Liama Hemswortha i Gabrielle Brooks snimljene su na plaži u Byron Bayju u Australiji prije tri godine

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nakon povratka u Los Angeles dragu je počastio ručkom u svom omiljenom restoranu Gracias Madre te shoppingom na Rodeo Driveu.

Linker
26. travanj 2024 06:25