Ona odbrojava

Evo što je Victoria objavila dok se David Beckham družio s Kolindom na finalu prvenstva

Poznata dizajnerica i bivša pop zvijezda obožava blagdane, a sudeći prema njenim profilima nogomet je se baš i nije dojmio, pa je slikom iz djetinjstva raznježila mnoge pratitelje.

U cijelom svijetu spojila se nogometna euforija i predblagdansko ozračje, pa je kraj ove godine gotovo svima posebno emotivan i pozitivan. Tako je bilo i na velikom finalu Svjetskog nogometnog prvenstva, koje je poslužilo za druženje najvažnijih osoba iz svjetskog nogometa i poznatih nogometnih entuzijasta.

Tako je naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, među ostalima, susrela legendarnog Davida Beckhama. Bivši nogometaš Manchester Uniteda nije propustio brojne utakmice kao ni veliko finale, baš kao ni naša političarka koja je svojim navijanjem osvojila simpatije diljem svijeta. Svoj su susret zabilježili fotografijom.

Za to vrijeme modna dizajnerica i bivša Spajsica Victoria Beckham nije viđena ni blizu Dohe ni Katra, ali se oglasila na društvenim mrežama. Njoj je nešto drugo na pameti - Božić! Majka četvero djece u nedjelju je proglasila odbrojavanje do Božića, a to je obilježila nostalgičnom fotografijom iz djetinjstva.

Victoria je pokazala scenu iz svog obiteljskog doma te pozirala u kostimu snjegovića. Preslatka Vicki stoji bosa, dok rukama vjerojatno izvodi neku koreografiju. Glazbenica i dizajnerica koja je od ozbiljnog lica napravila pravi trademark i postala poznata kao žena koja se nikad ne smije, pokazala je da je u nekad bila itekako vesela, a sudeći prema otvorenim, nasmijanim ustima i vrlo glasna djevojčica.

Prirodno tamnokosa Vicki, pokazala je da je imala šiške, a od šešira i ostatka kostima ne vidi se ostatak frizure. Ovom fotografijom raznježila je brojne pratitelje koji su joj poručili da je nevjerojatno slatka.

Linker
20. travanj 2024 17:28