podrška

Evo što je Iris Livaja sinoć poručila svom Marku

Iris i Marko u vezi od 2014. godine te su roditelji šestogodišnje Elizabete i jednogodišnjeg Lorenza.

Marko Livaja zabio je gol Kanadi, a na njegov uspjeh na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru naročito je ponosna supruga Iris.

Dok je trajala utakmica, na Instagramu je objavila kako njihov sin Lorenzo navija za tatu. Nakon što je Marko zabio gol, a utakmica završila rezultatom 4:1 za Hrvatsku, jasno je dala do znanja koliko je ponosna na supruga.

"Moj ponos, moj tigar, moj lav. Srce mi je kao najveća planina, bravo momci", poručila je.

image

U vezi su od 2014.

LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Iris i Marko u vezi od 2014. godine te su roditelji šestogodišnje Elizabete i jednogodišnjeg Lorenza. Svoju su vezu ozakonili ove godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu.

U svibnju ove godine za Slobodnu Dalmaciju dala je svoju optimističnu prognozu za Svjetsko prvenstvo.

image

Priznala je da je njihov život trenutno podređen Markovoj karijeri

PAUN PAUNOVIC CROPIX

"Uvjerena sam da će biti sve dobro! Ja sam tip koji nikada ne odustaje ni u čemu, a kamoli od nade. Dok god postoji opcija, biram vjerovati u pozitivan ishod", rekla je.

Priznala je i da je trenutno njihov život podređen Markovoj karijeri.

"Moj život, naš život, trenutno je podređen njemu. Zašto? Zato što je sve kratkog vijeka. Njegova karijera trajat će možda šest, možda osam godina, i to je to, i onda ćemo sada posložiti sve da bude najbolje što može biti. To je naša priča, naš dogovor. Sve što mogu napraviti, ja ću napraviti. I meni ništa to nije teško, jer to je moj Marko", rekla je.

Linker
25. travanj 2024 16:52