NAPETA ZAVRŠNICA

Emotivno finale: Lovro Juraga i Vjeko Ključarić pobjednici su showa ‘Zvijezde pjevaju‘

Pobjednici 12. sezone popularnog showa "Zvijezde pjevaju" su glumac Lovro Juraga i njegov mentor Vjekoslav Ključarić.

U napetoj završnici showa "Zvijezde pjevaju", u samom finalu našli su se komičar Davor Jurkotić i glazbenica Gina Damjanović te glumac Lovro Juraga i pjevač Vjekoslav Ključarić, a više glasova publike dobili su Lovro i Vjeko. Njih dvojica su za finalni nastup odlučili izvesti pjesmu grupe Maneskin "Zitti E Buoni", koja im je već obilježila nastupanje u showu jer je to bio prvi nastup u ovoj sezoni kojem je žiri dao maksimalan broj bodova.

image
DARIO NJAVRO/ HRT
image
DARIO NJAVRO/ HRT

Lovro i Vjeko dirnuli su publiku i žiri i izvedbom pjesme "Nocturno" koju je mladi glumac posvetio svojoj baki, za koju je priznao da ga je uz roditelje odgajala, a emociju je prenio i na pozornicu te ganuo i žiri. Emotivan Lovro nakon izvedbe poručio je cijeloj obitelji da ih voli. Prva pjesma u finalu bila im je balada "Pelin i med" nakon koje je žiri priznao glumcu da je najbolji pjevač ove sezone.

image
DARIO NJAVRO/ HRT
image
DARIO NJAVRO/ HRT

Iako nisu pobjednici, i Gina i Davor su u finalnoj sezoni do suza ganuli žiri pjesmom koju je Davor posvetio svom ocu - "Prošeći se z manun po Kvarneru".

"Nije bitan ton jer kad duša pjeva to je najljepša pjesma na svijetu", rekla je Danijela nakon izvedbe. Pjevački par emisiju je otvorio hip hop pjesmom "U mojoj ulici", a za finaln i nastup odabrali su "Ne pitaj za mene", benda Patrola, ali im nije donijela sreću.

U prvom dijelu emisije bila su tri para u igri, ali su Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević ispale i nisu ušle u samo finale. One su u finalnoj emisiji izvele pjesmu "Where the Streets Have No Name", legendarnog irskog rock sastava U2, a kao drugu pjesmu - onu s posebnim značenjem - Lucija je odabrala pjesmu "Reality", koja ju podsjeća na prvu ljubav i prvi sentiš i koju pjeva svaki put kad joj je teško.

image
DARIO NJAVRO/ HRT
Linker
16. travanj 2024 13:39