Brian Austin Green i Sharna Burgess

 GLORIA EDIT/AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Sudjelovala i djeca

Emotivna prosidba Briana Austina Greena: Bivši suprug Megan Fox zaprosio dugogodišnju djevojku

Glumac Brian Austin Green i australska plesačica Sharna Burgess zajedno su tri godine u kojima su dobili i sina.

Glumac Brian Austin Green i australska plesačica Sharna Burgess zajedno su tri godine u kojima su dobili i sina.

Glumac Brian Austin Green najpoznatiji po ulozi u seriji Beverly Hills 90210 i po činjenici da je bivši suprug Megan Fox, zaprosio je dugogodišnju djevojku, australsku plesačicu Sharnu Burgess. Par je zajedno od 2020., a novim korakom u vezi pohvalili su se emotivnom objavom na Instagramu.

Dirljiv video koji je Sharna objavila na Instagramu s opisom "naše posljednje poglavlje" pokazao je da je u ovom za njih važnom trenutku sudjelovala čitava obitelj. To, uz njihova zajednička sina Zanea Walkera koji je nedavno proslavio prvi rođendan uključuje i Greenove sinove iz prvog braka koje dijeli s glumicom Megan Fox: 11-godišnjeg Noah Shannona, 9-godišnjeg Bodhija Ransona i 7-godišnjeg Journeyja Foxa. Video započinje Greenovom rukom na koju djeca, jedno po jedno, dodaju svoje da bi na koncu i Sharna pružila svoju na kojoj se na prstenjaku nalazi prekrasan prsten u čijem je središtu okrugli dijamant. Kako bi objava bila još emotivnija video prati recitacija ljubavne pjesme koja završava stihom: "I da uvijek pronađete jedno drugo kao što rijeka pronađe more."

Inače, par je prvotno zaruke objavio u petak tijekom iHeartRadio podcasta "Oldish" u kojem je Sharna s voditeljem Randyjem Spellingom podijelila informaciju da su zapravo zaručeni već dva mjeseca. Tom je prilikom par otkrio i da se zaručnički prsten nalazio o kutijici brenda Cartier, a da se sve odvijalo na rođendanskoj zabavi iznenađenja koju je Burgess organizirala u lipnju za koju su rekli da je bilo "savršeno mjesto". Osim toga, plesačica je kazala kako prosidbu uopće nije očekivala, a glumac da rekao da uopće nije osjećao potrebu objaviti informaciju na društvenim mrežama, ali na kraju su, kako kažu, imali "zdrav" razgovor kako pristupiti dijeljenju informacije sa svijetom.

Par je zajedno od prosinca 2020. godine, a u jesen 2021. su se zajedno natjecali u američkoj verziji emisije "Ples sa zvijezdama" kad su na kraju izvedbe svoje prve točke podijelili poljubac. Glumcu će ovo biti drugi brak nakon što je u veljači 2022. finaliziran njegov razvod od prve supruge, glumice Megan Fox s kojom dijeli trojicu sinova. Sharna i Brian u trogodišnjoj su vezi dobili sina Zanea, a prosidba se dogodila upravo nakon proslave njegova prvog rođendana.

Linker
27. travanj 2024 05:19