velika sreća

Emotivna poruka Andreja Kramarića sinu: You, you and you! Fanovi mu čestitaju!

Obitelj je obilježila posebne trenutke, a slavljenik je maleni Viktor koji je proslavio prvi rođendan.

YOU, YOU and YOU... tako je rođendansku čestitku na Instagramu započeo naš omiljeni nogometaš Andrej Kramarić dodavši "endless happines and love". Slavljenik je njegov sin, a Andrej se fotografijom s proslave prvog rođendan pohvalio na Instagramu. Maleni Viktor na fotografijama je oduševljen tortom i puhanjem svjećice, a uz njega su na fotografijama i sretni roditelji.

Posljednji put smo imali priliku vidjeti obiteljske fotografije s krštenja malog Viktora u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama gdje je par imao dvostruko slavlje. Naime, Andrej i Mia isti su dan imali i svoje crkveno vjenčanje.

Andrej Kramarić i supruga Mia zacijelo su jedan od najsamozatajnijih bračnih parova u našem javnom životu, no, ponosni roditelji ponekad jednostavno požele podijeliti svoju sreću. Fotografije s proslave rođendana možete pogledati ovdje a uslijedile su čestitke prijatelja, kolega i fanova našeg reprezentativca.

U svom jedinom intimnom intervju za medije koji je uoči vjenčanja dao Gloriji, Andrej je ispričao kako je upoznao svoju suprugu, inače doktoricu veterine.

"Naš je susret bio sudbonosan. Upoznao nas je zajednički prijatelj, a Mia me osvojila na prvi pogled. Ona je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao je nam je tada zaljubljeni nogometaš, koji je s Mijom prije braka bio četiri godine. Rođenje njihovog sinčića samo je produbilo njegovo divljenje i ljubav prema atraktivnoj Zagrepčanki.

Linker
16. travanj 2024 12:46