Adele

 GLORIA EDIT/INSTAGRAM
Zaplakala je

Emotivna Adele ispunila želju fanovima i na koncertu im otkrila spol djeteta

Par je šest mjeseci čekao na ispunjenje ove želje, a Adel ih je tražila da joj jednog dana uzvrate istom uslugom.

Par je šest mjeseci čekao na ispunjenje ove želje, a Adel ih je tražila da joj jednog dana uzvrate istom uslugom.

Nakon što je u posljednje vrijeme postalo osobito popularno izvođače na pozornicama gađati raznim predmetima, Adele je dala izričito upozorenje obožavateljima da joj slučajno ne naprave istu stvar te zabranu da se u dvoranu unose bilo kakvi predmeti. Međutim, jedan je par uspio prokrijumčariti poveći transparent kojim su je zamolili da im otkrije spol djeteta. Iako im je spočitala da to što su učinili nije dozvoljeno nije im mogla odoljeti te im je na opće oduševljenje pristala učiniti uslugu i tako im pomogla u stvaranju posebnog trenutka koji je postao viralan.

Pjevačica je uočila znak u publici i pozvala par da joj se pridruži na pozornici pitala ih da joj se predstave pa potom sjela i u ruke uzela omotnicu u kojoj se krila informacija koju su tjednima čuvali za ovaj poseban trenutak. Pjevačica je bila toliko oduševljena traženim da ih je čak pitala postoji li nešto posebno što bi željeli da im kaže i imaju li nekoga tko snima ovaj trenutak. "Počašćeni smo što ćete ovo učiniti za nas. Imamo informaciju od 12 tjedna, ali smo čekali ovaj trenutak" rekla joj je obožavateljica prije nego li je Adele rasparala omotnicu i pročitala što se u njoj krije.

Kad je pročitala da očekuju dječaka oduševljeno ih je zagrlila i rekla da je ovo sjajan trenutak i da je izniman o sretna zbog njih, a potom je čak i zaplakala. "Ovo je bilo jako emotivno. Ako i kad ponovo budem trudna hoćete li vi meni otkriti spol djeteta?" upitala ih je nakon i tako potaknula glasine da sa zaručnikom Richom Paulom planira imati dijete. Osobito jer je prilikom prošlogodišnjeg intervjua za magazin Elle izjavila da uz sina kojeg je dobila u braku sa Simonom Koneckijem svakako planira još jedno dijete.

Linker
27. travanj 2024 07:00