INSTAGRAM
ROĐENO MOJE

Emotivan trenutak na koncertu: Severina sinu otpjevala pjesmu posvećenu njemu

Pjevajući jednu od svojih najpopularnijih pjesama, pjevačica je pogledom potražila sina Aleksandra koji je koncert pratio iz publike, a najemotivniji je bio njihov zagrljaj kod refrena "Rođeno moje".

Pjevajući jednu od svojih najpopularnijih pjesama, pjevačica je pogledom potražila sina Aleksandra koji je koncert pratio iz publike, a najemotivniji je bio njihov zagrljaj kod refrena "Rođeno moje".

Videozapis sa Severininog koncerta u Blatu na Korčuli ganuo je brojne njene obožavatelje jer prikazuje nju i njezinog sina Aleksandra u nježnom zagrljaju. Naime, pjevačica je na svoj nastup povela sina Aleksandra i njegove prijatelje, kako je ranije otkrila. Njezin 11-godišnji sin koncert je pratio odmah uz pozornicu, a emotivan trenutak dogodio se kada je Severina zapjevala pjesmu "Rođeno moje" koju je posvetila upravo Aleksandru.

Na stihove "Gledaju me oči tvoje kao preslikane moje" okrenula se prema sinu pjevajući mu baladu, dok se na kraju videa može vidjeti kako korača u sinov zagrljaj dok pjeva "Život je borbeno polje, ali ja ne dam na svoje, dok ima zla u ljudima - bit‘ ću tvoj pancir na grudima. Rođeno moje, ljubav rađa heroje".

"Rođeno moje" je pjesma koju je Severina objavila krajem 2019. godine, a za nju ju je napisao kompozitor Miloš Roganović koji je s njom radio i na hitovima "Grad bez ljudi" i "Alcatraz".

"Kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji joj tu borbu pokušavaju otežati i osporiti. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu. Tako je nastalo ‘Rođeno moje‘ i jako sam sretan zbog toga", izjavio je tada Roganović, a Severina priznala kako je "Rođeno moje" najemotivnija balada i najljepša njezina pjesma posvećena najvažnijoj osobi u njezinom životu - sinu Aleksandru

Linker
26. travanj 2024 07:42