Zamrznut će jajne stanice

 AFF-USA/SHUTTERSTOCK
Želi drugo dijete

Emily Ratajkowski: ‘Želim još jedno dijete, ne mislim da mi treba muškarac za to‘

Odgovor na pitanje vidi li Harryja Stilesa u ulozi oca, mnoge iznenađuje jer se neuhvatljiva ljepotica i spisateljica ne boji podizati još jedno dijete kao slobodna žena.

Odgovor na pitanje vidi li Harryja Stilesa u ulozi oca, mnoge iznenađuje jer se neuhvatljiva ljepotica i spisateljica ne boji podizati još jedno dijete kao slobodna žena.

Jedna od najljepših žena svijeta, Emily Ratajkowski, ovih se dana posvetila raščlanjivanju različitog načina gledanja na svijet muškaraca i žena. Zasad nije poznato priprema li autorica zbirke eseja "My Body" novu knjigu ili se teme bez konačnog odgovoraprihvatila tek tako.

Najprije je sasula "rafal" po muškom rodu, čije je pripadnike optužila da misle samo na svoje penise, prenosi Daily Mail. Iznervirana je interesom javnosti za video u kojem se ljubi s Harryjem Stilesom, koji je snimljen na javnom mjestu u Japanu, zemlji u kojoj baš svi sve snimaju. Pričajući o različitim životnim prioritetima žena i muškaraca, rekla je nešto u čemu su se pronašle brojne žene. Pričajući o tome kako frajeri razmišljaju svojim genitalijama kada su u pitanju ljubavne veze, otkrila je svoj plan da rodi i sama odgaja drugo dijete.

Ne želi da njezin dvogodišnji sinčić, s kojim je nedavno uživala u tokijskoj atrakciji teamLab Planets, odrasta sam. Ukratko, u zatvorenom chatu s fanovima, 31-godišnja manekenka otkrila je da planira zamrznuti svoje jajne stanice i podariti Sylvesteru brata ili sestru kad zađe u kasne tridesete. Naravno, samo po sebi nameće se pitanje vidi li u 26-godišnjem Harryju Stylesu oca svog budućeg djeteta.

Čini se da ta opcija za sada nije "na stolu", a potraga za muškarcem spremnim da preuzme tu ulogu mogla bi još potrajati. Kada ju je obožavatelj pitao: "Je li po vama cool odgajati bebu bez oca?", Emily je uzvratila da je o tome puno razmišljala. "Mnogo je mojih prijateljica dalo zamrznuti svoje jajne stanice kako time kupile još malo vremena, radi karijere koju žele ili nade da će upoznati potencijalnog partnera s kojim žele imati dijete. No također poznajem puno osoba koje žele postati roditelji, ali idu na IVF jer ne mogu ostati trudni prirodnim putem. Gledajte, imam 31 godinu. Na zadnjem posjetu ginekologu rečeno mi je: ‘Ok, pa za otprilike dvije ili tri godine razgovarat ćemo o vašim jajnim stanicama, da ih zamrznete. Moja mama je prirodno zatrudnjela sa mnom u tridesetosmoj godini pa mi zamrzavanje jajnih stanica do tog trena uopće nije padalo na pamet", ispričala je manekenka i spisateljica.

Ponovila je da definitivno želi imati još djece jer jako voli biti mama. "Nisam sigurna hoću li pronaći nekoga s kim bih htjela podizati dijete. Kad sam jednoj od svojih prijateljica, koja je vrlo slavna i ima nekoliko sestara, rekla da se razvodim, zabrinuta za sina i njegovo odrastanje, rekla je: ‘Ne brini, dečke ne obeshrabruje to što imaš dijete‘. Pogodite što se dogodilo? Bila je u pravu. Reći ću tek to da postoje muškarci koji poštuju moju obitelj, a to smo moj sin i ja, te činjenicu da mi je naš odnos najvažniji. Cijene me kao majku i to što je sin moj broj jedan. Takvim stavom kod mene osvajaju bodove, ali to ne znači da s njima želim imati dijete", otvorila se autorica knjige "My Body".

Kako kaže, svjesna je da je djeci prirodno odrastati uz oca, ali poznaje puno žena koje su to odradile same i to nevjerojatno dobro. "Fantastične su majke, imaju krasnu djecu i zato mi se toliko sviđa ideja da samostalno podižem drugo dijete. Dakle, ne bih se bojala zatrudnjeti i roditi kao slobodna žena.To ne znači da kažem da je to najbolji ili jedini način da to učinim, ali ja tako vidim svoju budućnost", zaključila je manekenka.

Prije pola godine razvela se od bivšeg supruga, filmskog producenta Sebastiana Beara-McClarda jer je otkrila da je taj 42-godišnjak serijski preljubnik. Stoga ne čudi njen oprez i puhanje na hladno.

Linker
28. travanj 2024 23:36