Uživa u životu

Emily Ratajkowski sad je jasno dala do znanja što je s njom i Bradom Pittom

Manekenka je prije tri mjeseca ostavila supruga koji ju je varao dok je ona odgajala njihovog 1-5 godišnjeg sina, a sada se odlučila aktivirati po pitanju društvenog života i krenula je u potragu za novom ljubavi.

Ona je jedna od najpoželjnijih singl dama u New Yorku, a Emily Ratajkowski definitivno ne žali za nevjernim bivšim mužem. Sada je 31-godišnja manekenka viđena na vrućem spoju s nepoznatim, ali vrlo zgodnim muškarcem. Par je uživao u toploj njujorškoj večeri, nisu skrivali izmjenu nježnosti na ulici, a time je Emily zaustavila sve glasnija govorkanja da je u romansi s Bradom Pittom.

Emily Ratajkowski strastveno se poljubila s misterioznim muškarcem tijekom romantičnog izlaska. Prije tri mjeseca razišla se od Sebastiana Bear-McClarda, supruga koji ju je varao.

image

Otkako je solo, Emily Ratajkowski je ponovno aktivirala društveni život

JOSIAHW/BACKGRID/PROFIMEDIA

Emily je izgledala vrlo sretno, sa svojom simpatijom držala se za ruke, nježno su se pogledavali i zatim strastveno poljubili. Za romantičnu večer odabrala je konzervativnije izdanje od onih u kojima je se često može vidjeti - crnu vestu s lađa izrezom i golim ramenima, koju je kombinirala s crnim trapericama, a sve je začinila crvenim čizmama.Par se zatim odvezao njegovim motorom, a kasnije su viđeni na večeri u jednom od njujorških restorana.

Emily je ovime sada stala na kraj glasinama da se između nje i Brada Pitta nešto ‘kuha‘. Ta su nagađanja krenula nakon što su viđeni na večeri prije mjesec dana. Ratajkowski je u rujnu podnijela i zahtjev za razvod od supruga Sebastiana Beara-McClarda, s kojim ima 1,5-godišnjeg sina. Sva pitanja o ljubavnom statusu, manekenka je uspješno izbjegavala.

image

Ovime je stala na kraj glasinama da se između nje i Brada Pitta nešto ‘kuha‘

WAVYPETER/SPLASH/PROFIMEDIA

"Neke od stvari o kojima pišem u posljednjem eseju svoje knjige su kontrola i razumijevanje. Jedan od najboljih načina da budete sretni i imate neki privid kontrole je puštanje. Novopečeni sam samac, zapravo prvi put u životu, i jednostavno osjećam da na neki način uživam u slobodi jer nisam previše zabrinuta oko toga kako me se doživljava", ispričala je manekenka u posljednjem intervjuu.

Linker
10. travanj 2024 19:59