Emily Ratajkowski

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
NOVA LJUBAV

Emily progovorila o odnosu s Harryjem Stylesom, otkrila da se viđaju već dva mjeseca

Emilly Ratajkowski napokon je progovorila o ljubavi s popularnim glazbenikom nakon što su uhvaćeni kako izmjenjuju strastvene poljupce na ulicama Tokija.

Emilly Ratajkowski napokon je progovorila o ljubavi s popularnim glazbenikom nakon što su uhvaćeni kako izmjenjuju strastvene poljupce na ulicama Tokija.

Prošlog tjedna kao bomba u medijima odjeknula je video snimka koju su plasirali britanski mediji, a na kojoj svjetski poznata manekenka Emily Ratajkowski i glazbenik Harry Styles razmjenjuju nježnosti, odnosno poljupce na ulicama Tokija. Od tada se miljeniku žena i fatalnoj brineti prati svaki korak, a svojim obožavateljima su definitivno zagolicali maštu. Ležerno odjeveni razmjenjivali su nježnosti pored parkiranog automobila, a sve do sada se ni jedno od njih nije oglasilo povodom ove priče.

Ipak, Ratajkowski se odvažila progovoriti o svemu. Jedna od angažiranijih manekenki na svijetu komentirala je da su Harry i ona zajedno već dva mjeseca, iako su se skrivali od javnosti, no očito bezuspješno. Također je kazala kako misli da je Harry ‘taj‘, piše Daily Mail.

"Upravo sam krenula izlaziti s nekim za koga mislim da mi se sviđa. On je sjajan", kratko je prokomentirala Amerikanka koja iza sebe ima brak s filmskim producentom Sebastianom Bearom-McClardom s kojim ima i sinčića Sylvestera.

image

Emily Ratajkowski jedna je od popularnijih manekneki današnjice.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

No ono što je najzanimljivije u ovoj cijeloj priči je upravo odnos između Ratajkowski i Harryjeve bivše djevojke, glumice Olivije Wilde s kojom je imala prijateljski odnos te su se nedavno družile na zabavi Vanity Faira nakon dodjele Oscara, pa mnogi komentiraju kako joj je ovim potezom zabila nož u leđa. Prisjetimo se, krajem prošlog mjeseca šuškalo se kako je Harry pronašao novu djevojku, no identitet joj tada nije bio otkriven.

image

Harry Styles miljenik žena privlači veliku pozornost svojim modnim izričajem.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Harry se viđa s nekim. Dat će sve od sebe da zataji njezin identitet nakon cirkusa oko njegove veze s Olivijom. Svi njegovi bliski prijatelji znaju za romansu. Iako je još rano, čini se da im ide dobro", kako prenose strani mediji rekao je tada njegov prijatelj koji se osvrnuo i na vezu s Olivijom Wilde, a s kojom je glazbenik prekinuo nakon dvije godine ljubavne romanse. Glazbenika nisu povezivali s novim ženama, sve do sada kad mu je Ratajkowski prodrmala tlo pod nogama. Nju su pak mediji nakon što je podnijela zahtjev za razvodom braka od bivšeg supruga povezivali s nekolicinom muškaraca. Šuškalo se kako se nešto događa između nje i Brada Pitta, Jacka Greeroma, a na Dan zaljubljenih na Instagramu je, nakon više tjedana šuškanja, Eric Andre objavio njihove zajedničke fotografije - na kojima su oboje goli. Ipak, ispostavilo se da su njih dvoje tada već prekinuli, a čini se kako je Harry već tada bio u planu.

Linker
27. travanj 2024 17:24