Fast FWD

Edina Pršić Babić: "Teško je izdvojiti samo jednu stvar koja me živcira"

U našem novom formatu ovoga puta donosimo razgovor s glumicom, voditeljicom i influencericom Edinom Pršić Babić kojoj je od tri zanimanja najdraže biti voditeljica na radiju iako se, kaže, nikada neće naviknuti na dizanje u pet ujutro.

Svestrana Edina Pršić Babić paralelno gradi tri karijere. Voditeljica je na Laganiniju, glumila je u mnogobrojnim serijama i reklamama, a na Instagramu je prati 15 tisuća ljudi. Neko vrijeme radila je i kao novinarka na RTL-u, a slobodno vrijeme, kaže, najčešće provodi u prirodi. Već je duže vrijeme vegetarijanka na što je nagovorila i supruga Stjepana, bivšeg nogometaša.

image


VANESA PANDZIC CROPIX

Uz kolegu Sašu Bunetu, Edina svakog jutra razbuđuje slušatelje Laganini radija, ali i sebe, jer, priznala nam je, i nakon tri godine jednako joj je teško ustajati se svakog jutra u pet. Otkrila nam je i je li ikada ostala bez teksta, zašto je opsovala u eteru, što je najviše ljuti i tko bi igrao glavnu ulogu u filmu njezina života.

Fast FWD za ideju ima predstaviti kreativne, hrabre, duhovite i poduzetne ljude koji će s nama podijeliti pomalo (ne)očekivane uvide iz svog života i - o svom životu, a novo izdanje donosit ćemo svakog petka. Pratite nas!

Linker
21. travanj 2024 00:27