Opsesija

Ed Sheeran toliko obožava kečap da ga je istetovirao na ruci, a sada ga i sam proizvodi

Njegovi umaci pod nazivom Tingly Ted’s na tržište stižu iduće godine, a moći će se nabaviti i u njegovom londonskom restoranu Bertie Blossoms.

Crvenokosi glazbenik Ed Sheeran toliko obožava kečap da si je na ruci dao istetovirati bocu poznatog proizvođača Heinza čije je bio i zaštitno lice. A proizvedena je i limitrana bočica kečapa s ilustracijom njegove tetovaže koja je prodana na humanitarnoj aukciji u londonskoj kući Christie‘s. No njegova strast tu ne staje. On osim kečapa obožava i majonezu, razne druge umake i marinade kao i brojne začine koje će sada proizvoditi pod vlastitim brandom Tingly Ted’s, a navodno bi na tržište trebali stići tijekom iduće godine.

image

Ed Sheeran u reklamiza kečap

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

“Osim što je veliki obožavatelj kečapa, nema toga što Ed zna o umacima. Stvorio je Tingly Ted’s kako bi njegovi obožavatelji mogli dobiti najbolju varijantu njegovih favorita. Za Eda to nije zabava već ozbiljan posao i misli da će se njegovim obožavateljima svidjeti ono što je stvorio. Ed ima svoj restoran u Londonu - Bertie Blossoms i Tingly Ted‘s bi tamo mogao biti uskoro dostupan‘‘, kazao je jedan njegov prijatelj.

image

Limitiranu bočice Heinzovog kečapa dizajnirao je sam galzbenik po uzoru na vlastitu tetovažu

HEINZ/FERRARI/PROFIMEDIA

Sheeranovo bogatstvo procjenjuje na 200 milijuna dolara pa nema sumnje da umake ne radi zbog zarade već zbog čiste ljubavi prema hrani.

Linker
17. travanj 2024 16:21