SJEĆANJE NA LEGENDU

Dvije godine od odlaska Mustafe Nadarevića: Kći Nana posvetila mu je dirljivu objavu

Nana Nadarević na svom je Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju, a u komentarima su se brojni pratitelji prisjetili slavnog glumca.

Na današnji nas je datum prije dvije godine napustio legendarni glumac Mustafa Nadarević. Preminuo je u Zagrebu u 78. godini nakon duge borbe s karcinomom pluća, a ostao je zapamćen po bogatom glumačkom opusu i istaknutim ulogama u "Otac na službenom putu", "Glembajevima", "Priči iz Hrvatske", "Vukovar se vraća kući", "Ničijoj zemlji" i "Lud, zbunjen, normalan".

Povodom godišnjice Mustafine smrti, njegova mu je kći Nana posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama. Na svome je profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj poziraju zagrljeni u planinskom krajoliku. U opisu je ostavila emotikon srca, a brojni obožavatelji u komentarima su se prisjetili pokojnog glumca.

"Legende ne umiru, moja djeca svaki dan uživaju u njegovim serijama", "Čovjek koji će živjeti kroz vjekove", "Legenda. Neponovljiv lik i čovjek", pisali su Nanini pratitelji.

Podsjećamo, pokojni je Mustafa dva puta bio u braku te je iza sebe ostavio kćeri Nanu i Nađu te sina Ašu. Njihova je obitelj prošloga mjeseca postala bogatija za jednog člana, jer su Nana i njezin partner Silvije Pleština postali su roditelji djevojčice Rumi.

image

Mustafa Nadarević

ADMIR BULJUBASIC CROPIX
Linker
18. travanj 2024 07:48