Romansa u Parizu

Dua Lipa viđa se s bivšim dečkom Rite Ore

Šarmantni Parižanin s kojim je viđena u francuskoj prijestolnici izlazio s njenom suparnicom šest mjeseci, dok ih nisu rastavili pretrpani rasporedi.

Britanska pop zvijezda Dua Lipa više nije solerica. Značajnu promjenu emotivnog statusa nenamjerno je otkrila na pariškom Tjednu mode, s novim dečkom pokušala se iskrasti s revije modne kuće Saint Laurent. Izašla je prije njega, a on joj se nakon nekoliko minuta prišuljao s podignutom kapuljačom. Zabilježeno je i da su se uhvatili za ruke. Muškarac s kojim je pjevačica, koja je prošle godine dobila titulu počasne veleposlanice Republike Kosovo, šetala Parizom francuski je redatelj Romain Gavras, bivši dečko njezine suparnice, Rite Ore.

Rita je ljubila šarmantnog Parižanina prije dvije godine, nakon što je 2019. raskinula s američkim producentom, pjevačem i tekstopiscem Andrewom Wattom. Tješio ju je Gavras, a njihova romansa trajala je šest mjeseci. Viđali su se dok im nije presudio pretrpani raspored, no bez obzira na to, pariška ljubavna priča Riti Ori je i danas, zacijelo, lijepa uspomena.

image

Francuski redatelj Romain Gavras

BERZANE NASSER/ABACA/SHUTTERSTOCK

Dua Lipa je prošle godine "zakotrljala" glasine o romansi s komičarem, piscem i producentom Trevorom Noahom. Potkraj rujna zajedno su, nakon dobrog provoda, izašli iz njujorškog kluba. Smatra se da su se nastavili zabavljati u privatnom aranžmanu, ali to nikad nije potvrđeno.

image

I Rita Ora doživjela je s istim redateljem parišku romansu

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Bivši dečko Rite Ore prvi je muškarac koji je zaintrigirao Dua Lipu otkako je 2021. raskinula s četiri godine mlađim manekenom Anwarom Hadidom. Nije joj se žurilo u novu romansu: dala si je vremena da ostavi iza sebe "emotivnu prtljagu" iz dvogodišnje veze s manekenom i neko vrijeme je bila solo. Ukratko, nije joj se dalo iz jedne romanse uskočiti u drugu. Otkako se 2017. proslavila, slovi za ženu koju nije lako "upecati" i koja u vezi traži ravnopravnog partnera, a ne oslonac.

"Dua zna koliko je važno pronaći nekoga tko razumije njezin posao. Romain to potpuno shvaća. Oboje su u kreativnoj industriji", rekao je izvor za The Sun otkrivši da se viđaju od blagdana krajem prošle godine i imaju mnogo toga zajedničkog.

Ne zanimaju je podbadanja zbog činjenice da se spetljala s bivšim ljute konkurentice Rite Ore. Lijepo joj je i uživa dok traje. Kako god ta priča završila, uvijek će imati uspomenu na parišku romansu, baš kao Rita.

Linker
30. ožujak 2024 06:29