UHVAĆENI NA ŠPICI

Drže se za ruke, ne skidaju osmijeh: Lana Pavić i suprug zaljubljeni i nakon 8 godina braka

Ležerno subotnje popodne par je iskoristio za odlazak na kavu na zagrebačku špicu, a putem su izgledali kao da su tek na početku ljubavne veze.

Osmijeh na licu bio je najljepši dodatak paru koji je zagrebačkom špicom prošetao u ležernim kombinacijama, idealnom looku za opuštanje uz kavu u samom centru Zagreba. Par koji se vjenčao 2015. godine, nakon dvije godine ljubavi, i dalje djeluje baš kao da su na samom početku veze - a ne kao da je iza njih već cijelo desetljeće zajedničkog života u kojem se njihova obitelj i proširila.

image

Lana Pavić sa suprugom na špici

JOSIP MOLER CROPIX

Lana Pavić i Marko Kožul vjenčali su se prije osam godina u Zagrebu, a godinu kasnije dobili su kćer Iris Luciju, dok je 2017. stigao sin Marko Aurelije kojima se veselila i Lara Borna, sada 17-godišnja Lanina kći koju je dobila u svojem prvom braku s Branimirom Brkljačem.

"Ljubav je jedini osjećaj koji može trajati doživotno. U slučaju ljubavi majke prema djeci to je trajanje bezuvjetno, a u slučaju supružnika za dugovječnost ljubavi nužno je međusobno poštovanje i razumijevanje. Srećom, mi ga imamo dovoljno", izjavila je Lana 2018., kada su slavili treću godišnjicu braka, a svog je supruga uvijek isticala kao najveću podršku.

image

Par na vjenčanju glumice Ane Gruice i liječnika Borana Uglešića

NIKOLA VILIC CROPIX

"Do četrdesete sam sve napravila. Suprug, posao, djeca, doktorat, ali nastavljam s cjeloživotnim učenjem", priznala je Lana nakn što je dobila titulu doktorice znanosti i dodala kako u tome ne bi uspjela da nije imala potpunu potporu svojeg supruga.

image

Lana Pavić sa suprugom na ELFS Opera Selecta reviji

"Podmetnuo mi je leđa oko djece. Išao je svuda sa mnom jer sam morala ići na razne konferencije i izlaganja tijekom doktorskog studija, pa i na strana sveučilišta... Sve sam to mogla učiniti jer me je on u svemu pratio", dodala je Lana tada, a čini se kako da za taj par to vrijedi i danas - barem sudeći po fotografijama sa zagrebačke špice.

Linker
05. ožujak 2024 12:45