KRUŽE GLASINE

Društvenim mrežama širi se vijest da je Kanye nestao i da ga se tjednima ne može naći

Nekadašnji poslovni menadžer problematičnog glazbenika pokušao mu je uručiti sudske papire na čak tri adrese, ali neuspješno.

Kontroverznog repera Kanyea Westa tužio je njegov bivši poslovni menadžer Thomas St. John i od njega potražuje 4,5 milijuna dolara zbog navodnih neplaćenih honorara. Međutim, St. John je na sudu u Los Angelesu izjavio kako Kanyeu nije uspio ispravno uručiti sudske dokumente i tako pokrenuo glasine da je West nestao.

St. John je izjavio kako nije uspio pronaći odgovarajuću adresu za dostavu pritužbe te kako mu se čini da West nije imao odvjetnika koji bi ih prihvatio u njegovo ime. Također, primijetio je da su pokušaji slanja dokumenata na čak tri osobne adrese bili neuspješni.

image

Kanye West

JANA CALL ME J/ABACA/SHUTTERSTOCK

Ipak, činjenica je i kako Kanye osim adresa u Calabasasu, Hidden Hillsu i Malibuu na koje mu je St. John poslao sudske papire posjeduje još nekretnina, poput ranča u Wyomingu, a neke od njih nepoznate su javnosti.

Iako je West viđen u javnosti samo nekoliko dana prije nego što je njegov bivši menadžer podnio sudsku tužbu, društvenim mrežama počela se širiti viralna vijest da je problematični reper nestao i da ga se već tjednima ne može pronaći. Strani mediji poslali su upite njegovom glasnogovorniku, no on zasad nije komentirao situaciju.

Linker
24. travanj 2024 14:43