Drew Barrymore prekinula je snimanje podcasta zbog suza obožavateljice

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Nenadane suze

Drew Barrymore pokazala veliko srce, grlila uplakanu obožavateljicu na snimanju podcasta

Pokazalo se da se osebujna neznanka rasplakala zbog sreće što glumicu vidi uživo, ne shvaćajući da je nekontroliranom reakcijom prekinula skupo snimanje.

Snimanje kontakt-emisije s gledateljima u studiju katkad ne završi po planu, što je nedavno iskusila i američka glumica Drew Barrymore u svom podcastu.

Usred emisije začula je glasne jecanje iz publike. Nije joj bilo jasno što se zbiva stoga je nakratko zaustavila snimanje kako bi provjerila što se događa. Kada je otkrila uplakanu gledateljicu, upitala ju je: "Jeste li dobro? Što se dogodilo?"

Sjela je do nje, gledateljica je i dalje plakala, a njena prijateljica pojasnila je da se uplakana gošća zove Olivija i toliko je voli gledati i slušati, da se zbog činjenice da omiljenu glumicu gleda uživo, rasplakala.

Što se potom dogodilo, voditeljica "The Drew Barrymore Showa" otkrila je u videu objavljenom na njenom Instagram profilu, prenosi People.

"Oh, hvala Bogu da nije ništa loše", odvratila je voditeljica prije nego što joj je obožavateljica kroz suze rekla: "Ti si moj idol iz djetinjstva. Ne želim plakati ali ne mogu si pomoći", priznala je Olivija kad su joj studijski tehničari dodali mikrofon.

Holivudska zvijezda potom je napravila nešto neočekivano. Najprije je rekla Oliviji da je plakati okej, snažne emocije treba podijeliti. Potom joj je sjela u krilo (jer na sjedalu do uplakane žene nije bilo mjesta) i zagrlila je kako bi prestala plakati, a snimanje se nastavilo. Presretna Olivija naslonila joj je uplakano lice na rame.

"Imam potrebu to učiniti. Nevjerojatna mi je čast što sam vas upoznala", rekla je prije nego što je posramljeno dodala: "Žao mi je, imam zadah od začinjene hrane."

Glumica je, pak, bez riječi pričekala da se osebujna obožavateljica smiri, a potom je nastavila snimanje kao da se ništa nije dogodilo.

Linker
25. travanj 2024 06:47