VJERNA KLIJENTICA

Doznali smo tko je kreirao haljinu u kojoj je Hana izašla iz rodilišta

Izlazak iz bolnice nakon poroda mlade pjevačice nije mogao proći nezapaženo, a njezin modni odabir bio je domaći brend s kojim dugo surađuje.

Hana Huljić Grašo jučer je otpuštena iz splitskog rodilišta, gdje je u nedjelju rodila djevojčicu Albu. I dok su se mnogi pitali gdje je tata Grašo, pažnju je ukrala i njezina šarena haljina.

Za haljinu je zaslužan splitski modni brend u vlasništvu Marije i Jurice Pirića.

image

Hana Huljić Grašo

JAKOV PRKIC/CROPIX

Bračni par Pirić s Hanom surađuju već duže vrijeme, pa ne čudi Hanina odluka da će joj supružnici dizajnirati haljinu za njezin drugi najvažniji dan u životu.

image

Hana Huljić Grašo

JAKOV PRKIC/CROPIX

Pohvalno je što Hana na ovaj način podržava domaće brendove. Premda je mogla posegnuti za nekim razvikanim svjetskim imenima, radije se držala naših dizajnera, i to onih iz njenog grada.

Pirići, koji stoje iza jednog od najpoznatijih splitskih modnih brendova, i na dan vjenčanja su bili uz mladenku tijekom posljednjih priprema za njen najvažniji dan. Pravu raskoš vjenčanice vidjeli smo kad su mladenci došli u crkvu, a Hanina vjenčanica je u vrlo kratkom roku postala jedna od najkomentiranijih vjenčanica u Hrvatskoj.

image

Hana Huljić Grašo

JAKOV PRKIC/CROPIX
image

Petar Grašo

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

Podsjetimo, po novopečenu majku i bebu stigla je Vjekoslava Huljić. Albu je, sigurno ušuškanu u ružičasti jastuk, do automobila donijela medicinska sestra te je potom predala Hani. U splitsku bolnicu primljena je u nedjelju nakon što su joj krenuli trudovi. Oko 18 sati rodila je carskim rezom.

Linker
08. travanj 2024 18:37