ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
STIŽE KNJIGA

‘Down The Drain‘: Kontroverzna manekenka najavljuje remek-djelo

Manekenka poznata po pomicanju (modnih) granica uskoro objavljuje memoare, a nedavno je otkrila da vezu s reperom Kanyeom Westom tek spominje. Kako bi nastavila šokirati, gola je pozirala za futuristički magazin CYBR.

Manekenka poznata po pomicanju (modnih) granica uskoro objavljuje memoare, a nedavno je otkrila da vezu s reperom Kanyeom Westom tek spominje. Kako bi nastavila šokirati, gola je pozirala za futuristički magazin CYBR.

Glumica i manekenka Julia Fox poznata po svojim neobičnim modnim kombinacijama, napisala je memoare “Down The Drain” koji prema riječima izdavačke kuće Simon & Schuster “prate njezin šokantan život i nepokolebljivu odlučnost da ostvari svoje snove”.

Knjiga se s nestrpljenjem iščekuje otkako ju je najavila na prošlogodišnjem partyju Vanity Faira, gdje je izjavila kako ne želi otkrivati previše jer je praznovjerna, ali da se radi o remek-djelu. U knjizi se očekuje priča o njezinoj uspješnoj filmskoj ulozi u filmu “Uncut Gems”, ali i pokoji detalj o neslavnoj javnoj vezi s reperom Kanyeom Westom kojeg u knjizi spominje samo kao umjetnika. Fox tvrdi kako je sama napisala baš svaku riječ u knjizi koja u prodaju stiže 10. listopada, a do tada je u potpunosti posvećena promociji - kako knjige, tako i sebe.

image
PRESS

Tako je nedavno pozirala za naslovnicu magazina CYBR, inspiriranu futurizmom pa je na nekim fotografijama prekrivena samo sjajnim tekućinama, dok je na drugima korišteno 3D skeniranje modela kako bi se postigao savršen digitalni prikaz njezinog tijela.

Ranije ovog tjedna, Fox se pojavila na Victoria‘s Secret The Tour ‘23 eventu gdje je prošetala crvenim tepihom odjenuvši poluprozirnu srebrnu haljinu bez naramenica koja je prianjala uz tijelo. Istaknula se dodatkom crnih anđeoskih krila i odlučila se za oštru, crnu fudbalerku kao završni detalj. Na tepihu se u razgovoru za E!News dotaknula knjige i objasnila da je bivšeg partnera Kanyea Westa tek spomenula. "To je otprilike šest stranica, vrlo malo. Ne želim buditi zlu krv, sve je to prošlost", objasnila je.

“Tako sam uzbuđena zbog knjige, osjećam se kao da sam doživjela katarzu jer se često pretvaramo da se neke stvari nisu dogodile, a kada pišete knjigu prisiljeni ste suočiti se s njima", izjavila je i dodala - "Uvijek mislim da bol može biti najveći dar i da se iz groznih osjećaja mogu roditi lijepe stvari."

Linker
30. travanj 2024 03:16