HTV
Neopisiva sreća

Doris Pinčić prvi put nakon što je za Gloriju potvrdila trudnoću vodila ‘Dobro jutro, Hrvatska‘

Nasmiješena i dobro raspoložena vodila je s kolegom Davorom Meštrovićem subotnje izdanje popularnog HTV-ovog dnevnog magazina.

Nasmiješena i dobro raspoložena vodila je s kolegom Davorom Meštrovićem subotnje izdanje popularnog HTV-ovog dnevnog magazina.

Poslije uzbudljivog tjedna, kada je za Gloriju ekskluzivno potvrdila najsretniju moguću novost, dolazak na svijet "još jednog malog bića", Doris Pinčić vodila je emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". Nasmiješena i dobro raspoložena vodila je s kolegom Davorom Meštrovićem subotnje izdanje popularnog HTV-ovog dnevnog magazina.

Zelenim sakoom damski je prekrila trbuščić svjesna da mnoge taj najslađi detalj najviše zanima. I kao da se ništa važno ne događa, kao da je ne prati toliko pogleda i dobrih želja, profesionalna kao i uvijek, radila je svoj posao.

image

S Davorom Meštrovićem na radnom mjestu

HTV

"Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", rekla je za popularna voditeljica za Gloriju, koja se prošle jeseni na tajnom vjenčanju u Zagrebu, udala za Davora Guberovića, menadžera jednog trgovačkog lanca.

Doris je sada u drugom tromjesečju te je, naravno, sretna i uzbuđena. Dobro se osjeća pa zasad ne planira rodiljni dopust, a vrijeme će pokazati hoće li raditi do kraja kao i tijekom prve dvije trudnoće.

image

Uigrani tandem popularnog magazina

HTV

Danas je, pak, sigurna u sebe, ali s posebnim sjajem u očima, još jednom "posjetila" gledatelje u njihovom domu. Novost koju je otkrila, zacijelo će ju još više povezati s gledateljima. Sada je, bez imalo sumnje, fanovi još više vole.

Linker
26. travanj 2024 06:24