NE GUBI VRIJEME

Doris Pinčić neumorno sređuje svoj dom za blagdane, pokazala fotke: ‘Svaki dan novi ukras‘

Nakon što se pohvalila adventskim vijencem kojim je ukrasila blagovaonicu, voditeljica se bacila na mnogima omiljeni obićaj - kićenje bora.

Posljednjih dana voditeljica Doris Pinčić uživa u blagdanskom ukrašavanju doma te svojim idejama i dekoracijama inspirira brojne pratitelje na društvenim mrežama.

Nakon što se pohvalila adventskim vijencem od zimzelenog bilja i suhe ukrasne trave, na red je došao mnogima omiljeni božićni običaj - kićenje jelke.

image

Voditeljica uživa u dekoriranju doma

NEJA MARKICEVIC CROPIX

"Svaki dan novi ukras kod mene... Božić nam se polako šulja... Ja baš volim ovaj period u godini. Ima li nas još takvih?", upitala je Pinčić svoje obožavatelje na Instagramu uz fotografiju okićenih borovih grana.

Bajkovitu atmosferu Doris je upotpunila starinskim drvenim konjićem te ukrasnom svijećom, a fotografiju njezinih blagdanskih dekoracija možete pogledati ovdje.

Nešto ranije pokazala je da će i ove godine neizostavan ukras u njezinom domu biti - drveni Orašar. No, Orašar, čini se, njezinim, baš kao ni pratiteljima Maje Šuput Tatrinov na društvenim mrežama, baš i nije sjeo. I dok su Maju neki pitali "Gdje su jaslice i mali Isus?", HTV-ovoj voditeljici pisali su: "Orašar ukrao Božić, nažalost", "Sve lijepo... ali bilo bi još ljepše umjesto Orašara vidjeti jaslice ... ipak je Božić blagdan Isusova rođenja, a Hrvatska katolička zemlja".

Linker
23. travanj 2024 04:57