Fotografija: Instagram
Fani Stipković

 INSTAGRAM
Na obali

Doma je najljepše: Fani Stipković prepustila se uživanju u odmoru i trudnoći

Novinarka, voditeljica i bivši model nedavno je iz Meksika, gdje živi sa zaručnikom Fernandom Hierrom, stigla na ljetovanje na rodnu Korčulu.

Novinarka, voditeljica i bivši model nedavno je iz Meksika, gdje živi sa zaručnikom Fernandom Hierrom, stigla na ljetovanje na rodnu Korčulu.

Novinarka, voditeljica i bivši model Fani Stipković stigla je nedavno na odmor na svoju rodnu Korčulu s drugog kraja svijeta, iz meksičkog grada Guadalajare kamo se preselila sa zaručnikom Fernandom Hierrom početkom godine. Fani je prije nekoliko tjedana na Instagramu objavila video kojim je obavijestila pratitelje da je trudna, a uz snimku s Fernandom napisala je: „Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele.”

Od tada je podijelila više objava u kojima je se može vidjeti kako uživa uz Jadransko more u trudničkim danima, pa je otkrila i da prinova stiže u listopadu. Na najnovijem videu Fani izlazi iz mora odjevena u zeleni jednodijelni kupaći kostim u kojem izgleda vrlo svježe. Na novim objavama ne vidi se Fernando, legendarni igrač madridskog Reala i nekadašnji španjolski nogometni reprezentativac, a sada nogometni trener kluba Deportivo Guadalajara ili od milja Chivas.

Fernando je prihvatio priliku za sportski izazov, a Fani je odlučila pratiti ga i nastaviti život s njim na drugom kontinentu. Prije toga je godinama živjela u Španjolskoj, gdje je radila kao sportska novinarka, a svog je dragog ondje i upoznala na radnom zadatku prije četiri godine, kad je s njim radila intervju. Danas četrdesetogodišnja Fani i njezin petnaest godina stariji odabranik zaručili su se prije dvije godine, a uskoro vjerojatno možemo očekivati i svadbena zvona.

Linker
27. travanj 2024 18:04