Dolly Parton

 SHUTTERSTOCK
Tajna naslovnice

Dolly Parton otkrila da je Keanua Reevesa upoznala još kao klinca i to na neobičan način

Mnogo godina nakon druženja s Dolly, kraj čijih je nogu sjedio kad je bio mali, zvijezda franšize John Wich Keanue Reeves odjenuo je isti kostim koji je krajem 70-ih county ikona nosila na Playboyevoj naslovnici.

Mnogo godina nakon druženja s Dolly, kraj čijih je nogu sjedio kad je bio mali, zvijezda franšize John Wich Keanue Reeves odjenuo je isti kostim koji je krajem 70-ih county ikona nosila na Playboyevoj naslovnici.

Tijekom impresivne karijere duge preko šest desetljeća, američka country ikona Dolly Parton doživjela je svakojake situacije, izazovne, ali i one koje su je raznježile. Tijekom nedavnog gostovanja u emisiji "The Barrymore Show" govorila je o tome koji su je događaji razgalili te istaknula prijateljstvo s akcijskom zvijezdom Keanuom Reevesom. Omiljenog američkog glumca poznatog po tome što je uvijek ljubazan i pristupačan u kontaktu s obožavateljima, upoznala je kada je bio klinac. Bila je prijateljica njegove mame, kostimografkinje Patricije Taylor, koja ga je vodila sa sobom kad je odlazila na probe kod Dolly.

"Puno je šivala za mene. Izradila mi je puno odjeće, stoga se sjećam i Keanua kada je bio mali. Mama bi ga dovela i u moju kuću po odjeću ili je bio u njezinom salonu kada bih išla tamo”, rekla je 77-godišnja kantautorica u emisiji. Mnogo godina kasnije, kada se u backstageu pripremala za koncert, netko je pokucao na vrata njezine svlačionice, prenosi Daily Mail.

"Keanu je provirio je i rekao: ‘Sjećaš li me se? Ja sam dječačić koji je sjedio ispred tvojih nogu dok je moja mama radila‘". Stvarno ju je iznenadio, pjevačica je u prvi mah uspjela reći samo: "O moj Bože!"

Znala je da je Keanu u međuvremenu postao zvijezda, ali ga nije povezivala s mališanom kojeg je poznavala. Dodala je i to da je glumac poznat po franšizama "Matrix" te "John Wick", sjajan, najslađi tip.

No, priča tu ne staje jer je mama Keanua Reevesa osmislila izgled Dolly Parton za snimanje Playboyeve naslovnice u listopadu 1978. Keanu je bio s majkom na Dollynoj probi crno-ružičastog šljokičastog kaubojskog kostima te u kostimu "zečice" - kojeg je nosila na snimanju. Kasnije se pokazalo da je odjeća sa snimanja naslovnice ostala kod Patricije Taylor i poslužila njenom 16-godišnjem sinu za maskiranje povodom Halloweena.

"Bio sam Dolly Parton kao Playboyeva zečica. Moja majka je bila kostimografkinja i napravila je neke kostime za Dolly Parton, a jednom je za nju osmislila izgled za naslovnicu Playboya", ispričao je Keanu Reeves kada je 2021. gostovao u podcastu "Red Table Talk".

Prvi put otkrio je zgodu s Dollynim kostimom u siječnju 2019. u CBS-ovoj "chat emisiji". "Bio sam u srednjoj školi za izvedbene umjetnosti, a Dolly Parton je svojedobno bila na naslovnici Playboya, nosio sam njezin kostim za Noć vještica. Hvala ti Dolly!", rekao je o kantautorici koja je prošlog mjeseca uskovitlala medijsku prašinu. I ovaj put se radilo o (kaubojskom) kostimu u kojem je nastupila na poluvremenu Dallas Cowboysa za Dan zahvalnosti, na AT&T stadionu u Arlingtonu, Teksas. Bio je oskudan, previše oskudan prema sudu dijela njezinih pratitelja na društvenim mrežama, ponajviše na X-u (bivši Twitter). Premda je pokazala zavidnu, vitku liniju s obzirom na činjenicu da će 19. siječnja proslaviti 78. rođendan, njene vruće hlačice i oskudan top koji joj je (na prvi pogled) otkrivao struk i noge, nisu se svidjeli svima. Kasnije se otkrilo da je country zvijezda nosila body u boji kože, ispod sporne uniforma navijačica Dallas Cowboysa, ali je ipak, u raspravi "za" ili "protiv" na X-u prevladalo uvjerenje da je Dolly, s obzirom na zlatne godine, prestara za takvu odjeću. U njenu obranu stala je Martha Stewart, piše Business Insider.

"Pogledala sam tu fotografiju i pomislila: ‘Bože, fantastična je‘." Ako izgledaš kao Dolly Parton, možeš se odijevati kako god želiš", rekla je tv-zvijezda. Branila ju je, na njoj svojstven način, i Whoopi Goldberg. O Dollyinom izgledu na nastupu u Arlingtonu, suvoditeljica talk magazina "The View" izjavila je: "Sedamdesetsedmogodišnja superzvijezda Dolly Parton ukrala je show na Dan zahvalnosti na utakmici Cowboys/Commanders odjevena kao navijačica Dallas Cowboysa, ali neki su joj kritičari poručili da se odijeva u skladu sa svojim godinama. Bite me!", zaključila je Whoopi za People.

Linker
28. travanj 2024 03:15