očarao je otok

Djevojka aktualnog prvaka Formule 1 upravo je stigla na odmor u Hrvatsku

Da je u vezi s Verstappenom objavljeno je početkom 2021. godine.

Kelly Piquet, djevojka aktualnog svjetskog prvaka u Formuli 1 Maxa Verstappena, stigla je u Hrvatsku, točnije u Bol na Braču.

Vjerna navijačica vozača momčadi Red Bull stigla je danas na hrvatski otok s kćerkicom Penelope koju je dobila 2019. godine s drugim vozačem Formule 1, Daniilom Kvyatom. Zanimljivo je i da su njen otac i brat, Nelson i Nelson Jr., također vozači Formule 1. Štoviše, njen otac je bio trostruki svjetski prvak i svrstan je među najbolje F1 vozače svih vremena.

image

Kelly Piquet

INSTAGRAM

Piquet je rođena u Njemačkoj 1988. Djetinjstvo je provela s majkom, nizozemskom manekenkom Sylviom Tamsmom, na jugu Francuske. Kad je imala 12 godina preselila su u Brazil, otkud je njen otac. Srednju školu pohađala je u Engleskoj, no posljednji razred završila je u Brazilu. Studirala je u New Yorku na koledžu Marymount Manhattan, gdje je diplomirala međunarodne odnose.

image

Kelly Piquet

INSTAGRAM

Lani su ona i Verstappen posjetili Brazil s Penelope. Tijekom boravka u New Yorku počela je raditi u modnoj industriji, te je bila asistentica stilista u Vogue Latin America i buyer za Bergdorf Goodman.

image

Kelly Piquet

INSTAGRAM

Okušala se i u modelingu po uzoru na svoju majku pa je snimila kampanje za Pepe Jeans, PatBo i Louis Vuitton.

Da je u vezi s Verstappenom objavljeno je početkom 2021. godine. Tad su oboje iskoristili novogodišnje slavlje za objavu zajedničkih fotografija.

Linker
20. travanj 2024 12:22