Pucaju od ponosa

Djed i baka se pohvalili: Bill i Melinda Gates objavili fotografije s prvom unukom

Bivši supružnici gotovo istovremeno su objavili fotografije s unučicom koja je navršila mjesec dana.

Ponosni djed i baka Bill i Melinda Gates pohvalili su se prvim susretom s njihovim prvim unučetom. Oboje su se slikali s tek rođenom bebicom i objavili fotografije na društvenim mrežama. "Jedva čekam gledati te kako otkrivaš svijet", napisao je Bill uz fotografiju na kojoj drži bebu u naručju. Ovaj 67-godišnji milijarder nježno je uhvatio djevojčicu u jednu ruku, dok se s drugom nježno držao za ruku unuke. Ležerno odjeven u tamnoplavu trenirku, s unučicom je sjedio na kauču i s osmijehom na licu igrao se s njenim prstićima.

Djevojčicu je rodila najstarija kći Billa i Melinde Jennifer Gates koja je udana za egipatskog profesionalnog jahača Nayela Nassara. Za fotografiju s djedom malena je imala na sebi ružičasto odijelce. Fotografiju s unučicom objavila je i ponosna baka Melinda.

"Ne postoji ništa što se može usporediti s držanjem prvog unučeta. Čini mi se kao da sam jučer tako držala Jenn, a sada ona ima svoje dijete - i pucam od ponosa gledajući nju i Nayela kako ulaze u svoje nove uloge kao roditelji", napisala je Melinda.

Bill i Melinda finalizirali su razvod u kolovozu 2021. nakon 27 godina braka. iz fotografija se ne može utvrditi jesu li unučicu posjetili u isto vrijeme, međutim objave na Instagramu podignute su simultano. Njihova kći Jennifer 4. ožujka je objavila da su ona i suprug dobili svoje prvo dijete. "Šaljemo ljubav od naše male zdrave obitelji", napisala je Jennifer uz fotografiju na kojoj ona i suprug drže u dječje nožice. Istu je stvar objavio i njen suprug.

Linker
22. travanj 2024 09:09