Čestitke!

Divne vijesti iz obitelji našeg nogometaša: Adriana i Duje Ćaleta-Car čekaju drugo dijete

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana Ćaleta-Car uskoro će povećati obitelj. Kako je otkrila na svom Instagramu, par očekuje drugo dijete. "Velika sreća nam dolazi", napisala je Adriana uz video otkrivanja trudnoće. Ova pravnica rodom iz Dubrovnika na originalan je način svojim pratiteljima i javnosti otkrila sretne vijesti. Umjesto klasičnih fotografija u kojima je otkriven trbuh, ona je snimila video koji isprva izgleda kao modno snimanje. Prvo je okrenuta leđima kameri, na sebi ima izrezane traperice i običnu bijelu potkošulju. U trenu kada se okrene i počne milovati trbuh, sve postaje jasno.

Duje i Adriana imaju sinčića Maura, koji je rođen u kolovozu 2021. Tada su živjeli u Marseillesu, gdje je ona i rodila. Par se zaručio u veljači te godine, a dva mjeseca kasnije objavili su i trudnoću, spol djeteta nisu htjeli otkriti. Krajem svibnja 2021. godine vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Dubrovniku, podsjetimo, tada su još uvelike bile prisutne mjere zaštite od koronavirusa. Zato su sve "nadoknadili" idućeg ljeta, par je krajem srpnja 2022. također u Dubrovniku priredio drugo vjenčanje u crkvi svetog Ignacija, ovog puta s njima je bilo mnogo uzvanika.

image

Vjenčanje Adriane i Duje Ćaleta Car u crkvi svetog Ignacija u Dubrovniku

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

O prvoj trudnoći detalje je otkrila za Gloria.hr. "Trudnoća nije bila neplanska tako da smo se oboje jako razveselili kad smo saznali! Nisam razmišljala o majčinstvu, vjerovala sam oduvijek da sve dođe u svoje vrijeme. Sada kad sam trudna, naravno da se više educiram, čitam neke knjige, ali ne pretjerujem. Mislim da puno toga dođe prirodno, a za sve ostalo tu su naše obitelji koje su pravi oslonac u životu i sigurno će pomoći sa savjetima", ispričala nam je tada Adriana.

Duje i Adriana su četiri godine bili zajedno prije zaruka i svadbe. Dubrovačka pravnica velika je podrška svom partneru prati ga u njegovim karijernim selidbama, nakon što su živjeli u Francuskoj, gdje im je rođen i sinčić, preselili su u Englesku gdje Duje igra u klubu Southampton.

Linker
18. travanj 2024 21:41