Drew Barrymore

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Iznenađena glumica

Dirljiv susret 30 godina nakon filma: Drew Barrymore zaplakala zbog "neočekivanog" gosta

Voditeljica i glumica nije mogla obuzdati emocije nakon što je njezin kolega Dermot Mulroney, s kojim je glumila u filmu "Bad Girls", stigao u emisiju u kojoj su njezine gošće bile Andie MacDowell i Mary Stuart Masterson.

Voditeljica i glumica nije mogla obuzdati emocije nakon što je njezin kolega Dermot Mulroney, s kojim je glumila u filmu "Bad Girls", stigao u emisiju u kojoj su njezine gošće bile Andie MacDowell i Mary Stuart Masterson.

Otvoreno pokazivanje osjećaja, zagrljaji i "feel good" atmosfera zaštitni su znak razgovorne emisije "Drew Barrymore Show", CBS Media Venturesa. Prikazuje se od rujna 2020., no dosad se rijetko događalo da su u studiju, pred kamerama, u isto vrijeme suzu pustili i voditeljica, američka glumica Drew Barrymore (48), i njen gost, kolega iz filma "Bad Girls", Dermot Mulroney (60). Mulroney se pojavio kao gost iznenađenja, a njene gošće, glumice Andie MacDowell (65) i Mary Stuart Masterson (57) bile su, također, iznenađene njegovim dolaskom.

"Tako sam sretan što te vidim, mogao bih zaplakati", šapnuo je vidno iznenađen voditeljici. Razlog je taj da je prije 30 godina, četvero glumaca snimilo western "Bad Girls". Izvan seta, Dermot Mulroney bio je osoba od povjerenja tada 17-godišnjoj Drew Barrymore, kojoj je život tijekom tinejdžerskog razdoblja u zabavljačkoj industriji, bio prilično kaotičan.

Razlog zbog kojeg su joj nedavno, u njenom showu, dodali rupčiće čim se Dermot Mulroney pojavio u studiju, krije se u činjenici da je 12 godina stariji glumac imao strpljenja razgovarati s Drew na setu filma "Bad girls", pokušavao joj pomoći pronaći sebe i otarasiti se alkohola i droge. Primjerice, na prvom odvikavanju bila je u dobi od 13 godina, a već se s petnaest sudskom odlukom izborila živjeti sama, van okrilja obitelji.

image

Drew Barrymore kao Lily Laronette u filmu
‘Bad Girls‘ iz 1994.

20TH CENTURY FOX/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Bio si tako dobar prema meni. Stvarno sam bila, izgubljena 17-godišnjakinja. I previše sam se zabavljala, ali se nisam znala brinuti za sebe. A ti si se tako dobro brinuo za mene. Bio si tako dobar prema meni", rekla je.

Činjenicu da joj je bio oslonac u izazovnom razdoblju, nikad nije zaboravila ni poslije 30 godina, koliko je prošlo od snimanja zajedničkog filma. Sada su se sreli u drugačijim uvjetima: voditeljica gledanog showa naposljetku je našla svoj put.

image

Dermot Mulroney u sceni westerna ‘Bad girls‘

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

"Oprostite ekipo, sad plačem. Znao sam da ću zaplakati i svejedno sam došao. Odlučio sam, ići ću do kraja i plakati u javnosti", izjavio je glumac koji je u westernu iz 2004. tumačio ulogu dobroćudnog revolvaša Josha McCoy koji tri kaubojke (Andie MacDowell, Mary Stuart Masterson i Drew Barrymore) uzima pod svoje i pomaže im u okršaju s opakom bandom, piše Page Six.

Najljepše od svega jest to da se drama koja se odvijala izvan seta westerna, u životu mlade Drew Barrymore, završila na najbolji mogući način. Danas je sretno razvedena majka 10-godišnje kćeri Olive i godinu dana mlađe Frankie, a o tome kako im izgleda katkad hektična svakodnevica, glumica i predana mama, često dijeli na društvenim mrežama.

Linker
28. travanj 2024 07:47